Ο Π. Καπάρας για την επίθεση κατά Κανέλλη - Δούρου

«Να μπει στο περιθώριο η “Χρυσή Αυγή”»

09/06/2012 - 14:15

Την ανάγκη να ενεργοποιηθούν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του ελληνικού λαού και εκείνος να βάλει με την ψήφο του οριστικά στο περιθώριο το ακροδεξιό φιλοναζιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής τού ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Καπάρας

Την ανάγκη να ενεργοποιηθούν τα δημοκρατικά αντανακλαστικά του ελληνικού λαού και εκείνος να βάλει με την ψήφο του οριστικά στο περιθώριο το ακροδεξιό φιλοναζιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής τού ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Καπάρας, αναφορικά με το επεισόδιο της επίθεσης του υποψήφιου βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Κασσιδιάρη εναντίον των υποψήφιων βουλευτών Λιάνας Κανέλλη και Ρένας Δούρου.

Ο κ. Καπάρας την Πέμπτη επισκέφτηκε χωριά της Γέρας και στις επαφές του με τους πολίτες, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών για το μέλλον της χώρας. Υποστήριξε δε, ότι η ψήφος αγανάκτησης ή ψήφος οργής δεν μπορεί να οδηγεί σε επιλογές που βάζουν σε κίνδυνο τη δημοκρατική λειτουργία του πολιτεύματος, γεγονός που αν συμβεί, μπορεί να οδηγήσει σε γεγονότα τα οποία θα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστούν και θα υποθηκεύσει την προοπτική της χώρας και το μέλλον πολλών γενεών.

Επισήμανε, τέλος, ότι σε δύσκολους καιρούς όπως αυτοί που ζούμε σήμερα, οι λαοί πρέπει να δείχνουν ψυχραιμία και ότι η νέα εποχή για το πολιτικό σύστημα που οπωσδήποτε έρχεται, πρέπει να σηματοδοτεί την πρόοδο και όχι την οπισθοδρόμηση.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey