Ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο ΠΑΜΕ

07/06/2012 - 15:13

Με θλίψη και έκπληξη αντιμετώπισαν στο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Λέσβου, που ασκεί κριτική στο κόμμα και τον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα, για το ζήτημα της μετενέργειας και την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων

Με θλίψη και έκπληξη αντιμετώπισαν στο ΣΥΡΙΖΑ την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Λέσβου, που ασκεί κριτική στο κόμμα και τον πρόεδρό του, Αλέξη Τσίπρα, για το ζήτημα της μετενέργειας και την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων.

Κατά την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΜΕ αυτό που θα έπρεπε να κάνει ήταν να δείξει στους εργαζομένους τους πραγματικούς ενόχους, που είναι το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. που ψήφισαν το νόμο, και να αντιπαρατεθεί μαζί τους. Επίσης, ενώ θα έπρεπε να τα βάλει με τους συνενόχους στο έγκλημα, τη ΓΣΕΕ και το ΣΕΒ, που τορπίλισαν την πρωτοβουλία του υπηρεσιακού υπουργού Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος ζήτησε το πάγωμα της εφαρμογής της μετενέργειας μέχρι τις εκλογές, επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ με αστήρικτα επιχειρήματα, που δεν πείθουν κανένα.

«Αφού οι εργοδότες στη Λέσβο, πράγματι, εκμεταλλευόμενοι την ασυδοσία που τους δίνουν οι νόμοι των μνημονίων, καλούν τους εργαζομένους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με δραματική μείωση μισθών, χρέος όλων μας και κυρίως του ΠΑΜΕ που ελέγχει το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, είναι να οργανώσουμε τον αγώνα για να μην περάσει η πολιτική αυτή. Σ’ αυτό τον αγώνα, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει το ΠΑΜΕ, εμείς θα πρωτοστατήσουμε ακριβώς όπως κάναμε μέχρι τώρα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου και αναφέρει πως η κυβέρνηση της Αριστεράς θα έχει ως πρώτο μέλημά της την κατάργηση του νόμου και την υποχρεωτική εφαρμογή των κλαδικών συμβάσεων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey