Συνεχίζει με συνελεύσεις ο ΣΥΡΙΖΑ

26/05/2012 - 16:37

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ - Ε.Κ.Μ. Λήμνου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδη» τη Δευτέρα 28 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ, στη Μύρινα της Λήμνου. Σε αυτή θα παραστούν ο εκλεγμένος βουλευτής του κόμματος Γιάννης Ζερδελής και ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό», Βασίλης Τεντόμας

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ - Ε.Κ.Μ. Λήμνου θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδη» τη Δευτέρα 28 Μαΐου, στις 8:30 το βράδυ, στη Μύρινα της Λήμνου. Σε αυτή θα παραστούν ο εκλεγμένος βουλευτής του κόμματος Γιάννης Ζερδελής και ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Με τους πολίτες κόντρα στον καιρό», Βασίλης Τεντόμας. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης θα γίνει ενημέρωση για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα, θα συζητηθεί η περαιτέρω πορεία προς τις εκλογές και θα αναλυθεί γιατί πρέπει να ενισχυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί προχθές Πέμπτη στη Μυτιλήνη στην Πλατεία Σαπφούς, αναβλήθηκε λόγω βροχής. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 7:30 το απόγευμα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey