ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Παύλος Βογιατζής: «Ύψιστος κριτής μου, ο λαός του Νομού Λέσβου»

Ο Παύλος αντεπιτίθεται

24/05/2012 - 13:21

Αργά χθες το απόγευμα, με δήλωσή του, ο Παύλος Βογιατζής τοποθετήθηκε δημοσίως σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε χθες όσον αφορά στην υπόθεση της ΑΕΝΑΛ και σχετικά με επιστολή εναντίον του προς τον Αντώνη Σαμαρά, που δημοσιεύθηκε σε ηλεκτρονικές εφημερίδες και υπογραφόταν από κάποιο Μάνο Τσακιρέλλη, ο οποίος και είναι πρόσωπο ανύπαρκτο.

Αργά χθες το απόγευμα, με δήλωσή του, ο Παύλος Βογιατζής τοποθετήθηκε δημοσίως σχετικά με την επίθεση που δέχθηκε χθες όσον αφορά στην υπόθεση της ΑΕΝΑΛ και σχετικά με επιστολή εναντίον του προς τον Αντώνη Σαμαρά, που δημοσιεύθηκε σε ηλεκτρονικές εφημερίδες και υπογραφόταν από κάποιο Μάνο Τσακιρέλλη, ο οποίος και όπως αποδείχθηκε είναι πρόσωπο ανύπαρκτο.

Η επιστολή του κ. Βογιατζή είναι η παρακάτω:

«Η υπόθεση ΑΕΝΑΛ / LESVOSHOP είναι πλήρως γνωστή στους πολίτες του Νομού Λέσβου. Μια - απολύτως αγνή, τουλάχιστον καθόσον με αφορά - προσπάθεια προβολής και προωθήσεως των προϊόντων του Νησιού μας δυστυχώς απέτυχε. Αυτό θεωρήθηκε από διάφορες πλευρές σαν ευκαιρία ηθικής και πολιτικής εξοντώσεώς μου. Ιδίως όταν οι διάδοχοι της Νομαρχίας Λέσβου δεν ολοκλήρωσαν τη ρύθμιση των εκκρεμοτήτων, που είχα δρομολογήσει ως Νομάρχης, αλλά δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω προ της λήξεως της θητείας μου.

Ήδη, όμως, εμφανίσθηκαν όψιμοι - και, πάντως, άσχετοι με αυτήν - Ηρακλείς της ηθικής. Αυτοί, πέραν των άλλων, δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο Λεσβιακός Λαός, τον οποίο υπηρετώ, με όλο μου το είναι, από μικρό παιδί, γνωρίζοντας πολύ καλά την αλήθεια για το θέμα αυτό, αγνόησε τους παντοειδείς συκοφάντες και εξέδωσε - και! - μόλις προ ολίγων ημερών τη δική του, ουσιαστική ετυμηγορία.

Έτσι αποδείχθηκε γι’ άλλη μια φορά ότι όσα μηδενικά κι αν μαζευτούν μαζί, το άθροισμα είναι - αμείλικτα - μηδέν…»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey