Εκλογικός στόχος η Λέσβος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ ο Πάνος Καμμένος προανήγγειλε επίσκεψή του

«Να πάρουμε την έδρα»

19/05/2012 - 13:39

Ο μεγάλος απών της 33μελούς Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν, όπως ανέφερε ο Πάνος Καμμένος στην πρώτη συνεδρίασή της που έγινε στη Χαλκίδα, ο μη εκλεγείς Σπύρος Γαληνός. Όπως όμως συνέχισε ο ίδιος μιλώντας στους βουλευτές του, αυτό θα αλλάξει μετά τις 17 Ιουνίου.

Ο μεγάλος απών της 33μελούς Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν, όπως ανέφερε ο Πάνος Καμμένος στην πρώτη συνεδρίασή της που έγινε στη Χαλκίδα, ο μη εκλεγείς Σπύρος Γαληνός. Όπως όμως συνέχισε ο ίδιος μιλώντας στους βουλευτές του, αυτό θα αλλάξει μετά τις 17 Ιουνίου, αφού μπαίνει εκλογικός στόχος να κερδηθεί η έδρα της Λέσβου.

Σε απευθείας μετάδοση απ’ την κρατική τηλεόραση, μεταδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η ομιλία του Πάνου Καμμένου στη συγκροτηθείσα λίγες ώρες νωρίτερα κοινοβουλευτική του ομάδα. Απ’ τις πρώτες αναφορές τού επικεφαλής του κινήματος ήταν η πορεία απ’ τη σύγκρουση για το μνημόνιο έως τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Απών ο Γαληνός
Μιλώντας για το ξεκίνημα αυτής της πορείας, ο κ. Καμμένος ανέφερε πως έγινε με δέκα βουλευτές, απ’ τους οποίους «οι εννιά είμαστε και σήμερα εδώ. Λείπει μόνο ο Σπύρος Γαληνός απ’ τη Λέσβο.».

Για αυτό, όπως συνέχισε ο ίδιος, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα προσπαθήσουν στη νέα εκλογική αναμέτρηση να κερδίσουν την έδρα της Λέσβου, στηρίζοντας με κάθε τρόπο την προσπάθεια που γίνεται σε τοπικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτής της υποστήριξης είναι και η έλευση του κ. Καμμένου το επόμενο διάστημα στο νησί, ενώ - όπως ανέφερε σχετικά ο κ. Γαληνός - μέχρι τις εκλογές θα υπάρξουν επανειλημμένες επισκέψεις στελεχών του Κινήματος. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το ενδεχόμενο να υπάρξει και δεύτερη επίσκεψη του κ. Καμμένου.

Αν μάλιστα επαληθευτούν τα σενάρια που αναφέρονται στην πιθανότητα προσχώρησης στους Ανεξάρτητους Έλληνες και του αποχωρήσαντα απ’ τη Ν.Δ. Γιάννη Γιαννέλλη, ή άλλων δυσαρεστημένων απ’ το εκλογικό αποτέλεσμα νεοδημοκρατών, τότε ο στόχος που θέτει το κίνημα, εκλογικά για τη Λέσβο, προσεγγίζει περισσότερο την εκπλήρωσή του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey