Δικάζονται την Τετάρτη τα στελέχη τού Κ.Κ.Ε.

12/05/2012 - 14:26

Στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης δικάζονται την επόμενη Τετάρτη 16 Μάη τα στελέχη τού Κ.Κ.Ε. για την κατάληψη που είχαν κάνει στον καταπέλτη του πλοίου «Λισσός» τής ΑΝΕΚ, στο πλαίσιο απεργίας τής Π.Ν.Ο.. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τοπικής Γραμματείας τού ΠΑΜΕ, δικάζονται οι Στρατής Αντώνας, πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, Νίκος Μπουλμπούλης, πρόεδρος Ομοσπονδίας ΕΒΕ, και Παρασκευάς Γεωργούλας, συνδικαλιστής και Γραμματέας τής Ν.Ε. Λέσβου τού Κ.Κ.Ε..

Στο τριμελές Πλημμελειοδικείο Μυτιλήνης δικάζονται την επόμενη Τετάρτη 16 Μάη τα στελέχη τού Κ.Κ.Ε. για την κατάληψη που είχαν κάνει στον καταπέλτη του πλοίου «Λισσός» τής ΑΝΕΚ, στο πλαίσιο απεργίας τής Π.Ν.Ο.. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τοπικής Γραμματείας τού ΠΑΜΕ, δικάζονται οι Στρατής Αντώνας, πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, Νίκος Μπουλμπούλης, πρόεδρος Ομοσπονδίας ΕΒΕ, και Παρασκευάς Γεωργούλας, συνδικαλιστής και Γραμματέας τής Ν.Ε. Λέσβου τού Κ.Κ.Ε..«Την Τέταρτη, στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρίσκεται το δικαίωμα της απεργίας και η ταξική αλληλεγγύη των εργαζομένων, και αυτές τις αξίες καλούνται να υπερασπίσουν οι παραπάνω συνδικαλιστές. Η δίωξη αυτή είναι στα πλαίσια της συντονισμένης επίθεσης της κυβέρνησης και των εφοπλιστών στο δικαίωμα της απεργίας και της ταξικής αλληλεγγύης μεταξύ κλάδων των εργαζομένων. Είναι πολιτική δίωξη, είναι δίωξη που στόχο έχει το ταξικό εργατικό, λαϊκό κίνημα. Στόχο είχε να κάμψει τους αγώνες του λαού, για να περάσουν πιο εύκολα τα αντιλαϊκά-αντιεργατικά μέτρα των μνημονίων, που από κοινού συνέταξαν κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - Ε.Ε. - Ε.Κ.Τ. - Δ.Ν.Τ. και στη συνέχεια η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΛΑΟΣ», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.

Παράλληλα, καλεί τους εργαζομένους, τους νέους και το λαό της Λέσβου να στηρίξουν εμπράκτως τους συνδικαλιστές που διώκονται, να στηρίξουν το δικαίωμα της απεργίας, με την παρουσία τους την Τετάρτη στις 9 το πρωί στο δικαστικό μέγαρο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey