Ικανοποίηση στη Δημοκρατική Αριστερά

07/05/2012 - 13:23

Ικανοποιημένα ήταν τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς από το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματος στο Νομό. Απέσπασε ποσοστό 5,55% στην πρώτη εκλογική εμφάνισή του και θα συμμετάσχει στη Βουλή.

Ικανοποιημένα ήταν τα στελέχη της Δημοκρατικής Αριστεράς από το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματος στο Νομό. Απέσπασε ποσοστό 5,55% στην πρώτη εκλογική εμφάνισή του και θα συμμετάσχει στη Βουλή. Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα, που δίνει τη δυνατότητα στο Φώτη Κουβέλη και τους συνεργάτες του να συμμετάσχουν στο νέο πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στη χώρα μετά τις εκλογές της 6ης Μάη.

Το ποσοστό αυτό υπολείπεται κατά 0,60% του πανελλαδικού ποσοστού του κόμματος (6,07%) που έδινε το Υπουργείο Εσωτερικών στις 2:15 το πρωί. Στο Δήμο Λέσβου, το ποσοστό του κόμματος είναι 4,74%.

Στο Δήμο Λήμνου η Δημοκρατική Αριστερά πήρε 9,03%, και πρόκειται για ένα τεράστιο ποσοστό, που οφείλεται στην πολύ ισχυρή υποψηφιότητα το προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου, Κώστα Αδαμίδη.

Στο Δήμο Αγίου Ευστρατίου το κόμμα του Φώτη Κουβέλη πήρε 9,91%.

Στη Δημοτική Ενότητα Μυτιλήνης (δηλαδή στην πόλη και τα γύρω χωριά), το ποσοστό της Δημοκρατικής Αριστεράς ανήλθε στο 5,65%, στη Δημοτική Ενότητα Καλλονής πήρε 4,85% και στη Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου, από όπου έλκει την καταγωγή του ο Δημήτρης Βελούτσος, πήρε 6,67%. Υψηλό είναι και το ποσοστό του κόμματος στη Δημοτική Ενότητα της Μήθυμνας, από όπου έλκει την καταγωγή της η υποψήφια βουλευτής Νίκη Λογγίου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey