Ο Αλέξης Τσίπρας, στη Μυτιλήνη

24/04/2012 - 14:07

Την ερχόμενη Κυριακή 29 Απριλίου θα είναι στη Μυτιλήνη, ο πρόεδρος της Κ.Ο. τού ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ενώ αύριο μιλά αποκλειστικά στο «Ε».

Την ερχόμενη Κυριακή 29 Απριλίου θα είναι στη Μυτιλήνη, ομιλητής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, ο πρόεδρος της Κ.Ο. τού ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Η προεκλογική συγκέντρωση θα γίνει την Κυριακή στις 7:30 το απόγευμα, στην Πλατεία Σαπφούς.

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλά αύριο αποκλειστικά στο «Ε»
«Δε δεχόμαστε τη δανειακή σύμβαση - Θα επαναδιαπραγματευθούμε το χρέος»

Στο αυριανό φύλλο τού «Ε» θα δημοσιευθεί αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Στη συνέντευξη εξηγεί πως πρόθεσή του είναι να ξηλωθούν ένα - ένα τα μέτρα του μνημονίου και πως θα αρνηθεί τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες υπέγραψαν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου, χωρίς να έχουν καμμία δημοκρατική νομιμοποίηση.
«Από εκεί και πέρα, υπάρχει κάθε δυνατότητα για διαπραγματεύσεις όσον αφορά το χρέος της χώρας, αφού κανείς δε θέλει να χάσει τα λεφτά του. Ζητάμε τριετή αναστολή πληρωμών, μέχρι να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας. Μέχρι σήμερα, οι κυβερνήσεις παραιτήθηκαν από κάθε δικαίωμα διαπραγμάτευσης. Αυτό δε σημαίνει ότι η πολιτική απόλυτης υποταγής είναι η μοναδική επιλογή της χώρας μας», λέει ο κ. Τσίπρας στη συνέντευξή του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey