Με τις υποψηφιότητες του Δημήτρη Τσότρα και του Γιάννη Καραγιάννη

«Έκλεισε» το ΠΑΣΟΚ

19/04/2012 - 14:15

Ολοκληρώθηκε χθες και το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Λέσβου, στο οποίο μαζί με τους Νίκο Σηφουνάκη, Παναγιώτη Καπάρα και Μάγδα Ψαρρού θα είναι υποψήφιοι και ο έμπορος της Μυτιλήνης, με καταγωγή απ’ το Ίππειος, Δημήτρης Τσότρας, όπως και ο λημνιακής καταγωγής Γιάννης Καραγιάννης.

Με προτάσεις που έγιναν απ’ τα κεντρικά του κόμματος μόλις χθες το πρωί και έγιναν αποδεκτές λίγες ώρες αργότερα, ολοκληρώθηκε χθες και το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Λέσβου, στο οποίο μαζί με τους Νίκο Σηφουνάκη, Παναγιώτη Καπάρα και Μάγδα Ψαρρού θα είναι υποψήφιοι και ο έμπορος της Μυτιλήνης, με καταγωγή απ’ το Ίππειος, Δημήτρης Τσότρας, όπως και ο λημνιακής καταγωγής Γιάννης Καραγιάννης.

Ο Δημήτρης Τσότρας, που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με το Δημήτρη Βουνάτσο στη Δημοτική Κοινότητα Ιππείου, φέρεται να είναι φανατικός υποστηρικτής του Βαγγέλη Βενιζέλου.

Μιλώντας στο «Ε», τόνισε πως «δέχτηκε την πρόταση γιατί στα δύσκολα πρέπει να βγαίνουμε όλοι μπροστά».

Συνεχίζοντας, προσέθεσε πως είναι στο κόμμα από 14 χρονών και δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής της ανάγκης να αλλάξουν τα πράγματα, να βοηθήσουν το ΠΑΣΟΚ όποιες ενεργές δυνάμεις υπάρχουν ανά τη χώρα.

Έκπληξη προκάλεσε η υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ του Λημνιού στην καταγωγή Γιάννη Καραγιάννη. Με σημαντική συμβολή στα γραφεία των ετεροδημοτών τού ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Καραγιάννης είναι εργολάβος οικοδομών και κατάγεται από τα Καμίνια της Λήμνου. Ο κ. Καραγιάννης, μιλώντας στο «Ε» για την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, τόνισε: «Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η χώρα μας, θέλησα να στηρίξω το ΠΑΣΟΚ και να βοηθήσω το νησί μου. Η χώρα μας δίνει μια μεγάλη μάχη και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε για να καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey