Παρουσιάζεται σήμερα

Έτοιμο το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

18/04/2012 - 16:41

Σήμερα στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Λέσβιον», θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Ψηφοδέλτιο, για το νομό Λέσβου. Χθες έγινε γνωστό το όνομα του πέμπτου υποψηφίου, ο οποίος είναι ο Κώστας Κουμλέλλης. Οι υπόλοιποι τέσσερις είχαν γίνει γνωστοί αμέσως μετά την συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο «Λέσβιον», θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Ψηφοδέλτιο, για το νομό Λέσβου. Χθες έγινε γνωστό το όνομα του πέμπτου υποψηφίου, ο οποίος είναι ο Κώστας Κουμλέλλης. Οι υπόλοιποι τέσσερις είχαν γίνει γνωστοί αμέσως μετά την συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ και είναι οι Γιάννης Ζερδελής, Γιώργος Κότσαλης, Χρυσούλα Ζωγράφου, Θεόδωρος Παραδέλλης.

- Ο Γιάννης Ζερδελής είναι παθολόγος γιατρός και έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Μυτιλήνης, Νομαρχιακός Σύμβουλος Λέσβου, έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση στο χώρο των γιατρών του ΙΚΑ.

- Ο Γιώργος Κότσαλης είναι χειρούργος γιατρός και αποτελεί το ισχυρό χαρτί του συνδυασμού στη Λήμνο. 

- Η Χρυσούλα Ζωγράφου είναι παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Καλλονής και έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Καλλονής.

- Ο Θεόδωρος Παραδέλλης είναι μόνιμος επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Ζει μόνιμα στη Μυτιλήνη και έχει σημαντικό συγγραφικό έργο.

- Ο Κώστας Κουμλέλλης είναι συνταξιούχους υπάλληλος της ΔΕΗ και ένα από τα γνωστότερα κομματικά στελέχη του Συνασπισμού στη Λέσβο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey