Στόχος Μουτζούρη η ανάδειξη της Πύλης Εισόδου Πλωμαρίου

Χρηματοδότηση επίσκεψης τουριστικών πρακτόρων από τη Σμύρνη

22/11/2021 - 10:24

Την χρηματοδότηση της οργάνωσης επίσκεψης τουριστικών πρακτόρων από τη Σμύρνη στο πλαίσιο της ανάδειξης της Πύλης Εισόδου Πλωμαρίου ανήγγειλε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Πλωμάρι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια χρηματοδότησε  με το ποσό των 120.000 ευρώ  την προμήθεια των οικίσκων που τοποθετήθηκαν και συνέβαλε ώστε να προχωρήσει η Πύλη Εισόδου, ένα αίτημα δεκαετιών από τους τοπικούς φορείς. Με την τοποθέτηση των οικίσκων και την εγκατάσταση όλων των απαραίτητων υποδομών σε αυτούς, ολοκληρώνεται η διαδικασία ίδρυσης της Πύλης Εισόδου και από δω και πέρα αναμένονται οι ενέργειες για την άδεια λειτουργία της.

Η επίσκεψη

Το υπό κατασκευήν κτίριο της  Πύλης Εισόδου στο λιμάνι Πλωμαρίου, επισκέφτηκαν το Σάββατο 20.11.2021 ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής Χαράλαμπος Αθανασίου. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Βαρβαγιάννης, ο Πρόεδρος Πλωμαρίου Γιάννης Ξανθούλης και ο Αντιπρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέσβου Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Αθανασίου ευχαρίστησε προσωπικά τον Περιφερειάρχη για την συμβολή του στο όλο εγχείρημα ενώ τις ευχαριστίες τους εξέφρασαν και οι κ. Βαρβαγιάννης και Ξανθούλης.

Η δήλωση Μουτζούρη

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Μετά την ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων όπου θα στεγάζονται οι υπηρεσίες της Πύλης Εισόδου εδώ στο Πλωμάρι, πρέπει να δούμε πως θα την ενεργοποιήσουμε. Πρέπει να οργανώσουμε μια επίσκεψη τουριστικών πρακτόρων από την Σμύρνη των 5 εκατομμυρίων κατοίκων, ώστε να δουν τα θέλγητρα της Λέσβου και του Πλωμαρίου και να μπορέσουμε να τους προσελκύσουμε. Εμείς ως Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσουμε αυτή την επίσκεψη».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey