Ενισχύεται με Χριστόφα, Καρασάββα, Καμπούρη και Κριμιζή

Χωρίς Χατζηκομνηνό η νέα σύνθεση [Update]

14/09/2020 - 12:02 Ενημερώθηκε 14/09/2020 - 14:41

Στην νέα σύνθεση αναβαθμίζεται ο Παναγιώτης Κουφέλος, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Νομού Λέσβου, έχοντας στην φαρέτρα του τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας και διατηρώντας το χαρτοφυλάκιο που έχει σχέση με τον Πρωτογενή Τομέα.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης  Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης στον νέο σχεδιασμό αξιοποιεί τέσσερα άτομα  από τον  συνδυασμό  «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» . Αναλυτικότερα ο επικεφαλής της παράταξης Παναγιώτης Χριστόφας, αναλαμβάνει Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα του Προγραμματισμού, Βιομηχανίας και Ενέργειας, ο Στέλιος Καμπούρης, αναλαμβάνει Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης στον τομέα της Παιδείας και δια βίου Μάθησης. Ακόμη ο Νικόλας Καρασάββας αναλαμβάνει εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα του Περιβάλλοντος και Διασύνδεσης με Ο.Τ.Α. Α΄Βαθμού και ο Χριστόφορος Κριμιζής, αναλαμβάνει εντεταλμένος σύμβουλος στον τομέα του Εμπορίου και της Επιχειρηματικότητας.

Το «Όχι»  

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον μέχρι πρότινος χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Λέσβου, Άρη Χατζηκομνηνό, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, πρότεινε τη θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, την οποία όμως ο κ. Χατζηκομνηνός, δεν έκανε αποδεκτή. Η άρνηση του κ. Χατζηκομνηνού είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός της νέας σύνθεσης.

12:02

Χωρίς Χατζηκομνηνό είναι η νέα σύνθεση της Περιφέρειας  Βορείου Αιγαίου. Από το συνδυασμό «Τολμάμε για το Βόρειο Αιγαίο» εκτός από τον Παναγιώτη Χριστόφα, στο νέο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνονται οι κ. Καρασάββας, Καμπούρης και Κριμιζής.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης ανακοινώνει την ανάθεση καθηκόντων στους παρακάτω Περιφερειακούς Συμβούλους:

 

ΧΩΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Π. ΚΟΥΦΕΛΟΣ

Χωρικός  Αντιπεριφερειάρχης Νομού  Λέσβου

Π. ΜΠΟΥΓΔΑΝΟΣ

Χωρικός  Αντιπεριφερειάρχης Νομού Χίου

Β. ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Νομού Σάμου

 

ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

Α. ΑΝΤΩΝΕΛΗ

Οικονομικά, Πολιτισμός

Π. ΒΡΟΥΛΗΣ

Δημόσια Υγεία , Κοινωνική Μέριμνα

Π. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

Παιδεία  Δία Βίου Μάθησης

Δ. ΚΟΥΡΣΟΥΜΠΑΣ

Μεταναστευτικής Κρίσεως, Αθλητισμού

Ν. ΝΥΚΤΑΣ

Τουρισμός, Μεταφορές- Επικοινωνιών

Π. ΧΡΙΣΤΟΦΑΣ

Προγραμματισμός, Βιομηχανία, Ενέργεια

 

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ν.ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ

Περιβάλλον,Διασύνδεση με Ο.Τ.Α. Α΄Βαθμού

Χ. ΚΡΙΜΙΖΗΣ

Εμπόριο, Επιχειρηματικότητα

 

Ο Περιφερειάρχης στην ανακοίνωσή του εκφράζει τη βεβαιότητα του, ότι όλοι οι αναλαμβάνοντες καθήκοντα μαζί με τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Αρώνη και τον Έπαρχο Λήμνου Άγγελο-Λαμπρινό Βλάττα , θα έχουν υψηλή απόδοση στην εκτέλεση των ανατεθέντων καθηκόντων, επικουρούμενοι από το εξαιρετικό προσωπικό της Περιφέρειας.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey