Ανοιχτή συζήτηση από τη ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

«ΧΙΟΣ 2030: Αναπτυξιακές προτεραιότητες και η νέα προγραμματική περίοδος»

29/03/2022 - 11:30

Η ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ οργανώνει τη  Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 6.30μμ στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «ΧΙΟΣ 2030: Αναπτυξιακές προτεραιότητες και η νέα προγραμματική περίοδος».

Στόχος της συνάντησης είναι να δημιουργηθεί συναντίληψη μεταξύ των δημιουργικών, πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων των νησιών της ΠΕ Χίου, για τις προτεραιότητες που πρέπει να αποτυπωθούν στα επιχειρησιακά σχέδια των τοπικών φορέων. Για να επιτευχθεί η αναγκαία αναστροφή της παραγωγικής και πληθυσμιακής συρρίκνωσης, χρειάζεται η υποστήριξη της ιδιωτικής και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας αλλά και η βελτίωση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών μέσα από στοχευμένες δράσεις.

Στη συζήτηση, που θα συντονίσει ο επικεφαλής της ΣΥΜΑΠΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ καθηγητής Γιάννης Σπιλάνης, ομιλητές θα είναι οι περιφερειακός σύμβουλος Γιούλα Αργυρούδη, δημοτικός σύμβουλος, τ. Δήμαρχος Χίου, Μανώλης Βουρνούς, οικονομολόγος, Πρόεδρος Ενωσης Ξενοδόχων Χίου, Αντιγόνη Μαϊστράλλη, κοινωνιολόγος, υπεύθυνος προγραμμάτων κατάρτισης, Παντελής Μπουμπάρης, δημοτικός σύμβουλος, Μανώλης Στάθης, και δημοτικός σύμβουλος, τ. Βουλευτής Χίου, Κώστας Τριαντάφυλλος.

«Προσκαλούμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας να έρθουν για να μοιραστούν τις απόψεις τους μαζί μας και να καταθέσουν τις προτάσεις τους για μια διαφορετική πορεία» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey