Ερώτηση ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ στον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη

«Συμβάσεις σε «φίλους και συγγενείς» μέσω του Περιφερειακού Ταμείου»

20/04/2022 - 11:00 Ενημερώθηκε 20/04/2022 - 12:14

Ο επικεφαλής και οι σύμβουλοι της Περιφερειακής Παράταξης «Συμπαράταξη Πολιτών» , Γιάννης Σπιλάνης και Γιούλα Αργυρούδη, Μανώλης Κάρλας, Μαρία Νικολάρα υπέβαλαν ερώτηση στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, αναφορικά με τις συμβάσεις που έχει υπογράψει σε «φίλους και συγγενείς» μέσω του Περιφερειακού Ταμείου, όπως σημειώνεται. Τα στελέχη της Συμπαράταξης Πολιτών να ζητούν, μεταξύ άλλων, από τον Περιφερειάρχη να καταθέσει άμεσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο όλες τις συμβάσεις έργου που έχει υπογράψει με την ιδιότητα του Πρόεδρου του Περιφερειακού Ταμείου από την αρχή της θητείας του καθώς και τα αποτελέσματά τους.

Το κείμενο της επιστολής

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύθηκε σε τοπικό ΜΜΕ οτι μεσω το Περιφερειακό Ταμείο της ΠΒΑ εχετε συνάψει σειρά συμβάσεων χρηματοδότησης πολιτικών σας φιλών και παιδιών συνεργατών σας.

Ζητάμε:

- να καταθέσετε άμεσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο όλες τις συμβάσεις έργου που έχετε υπογράψει με την ιδιότητα του Πρόεδρου του ΠΤ από την αρχή της θητείας σας και τα αποτελέσματά τους

- να παρουσιάσετε τον απολογισμό του ΠΤ στην επόμενη συνεδρίαση του ΠΤ όπως οφείλατε να έχετε κάνει κατά τον ετήσιο απολογισμό της Περιφερειακής Αρχής.

Σε περιόδους ιδιαίτερα δύσκολες για τους πολίτες των νησιών μας, η διάθεση των περιορισμένων πόρων της Περιφέρειας πρέπει να γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και με αποκλειστικό στόχο την ανάπτυξη των νησιών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey