Μετά από εισήγηση Μουτζούρη

Προχωρά η μελέτη προστασίας των παραλιακών οδών Θερμής και Ευρειακής

06/05/2022 - 10:00

Προχωρά η ανάθεση μελέτης προστασίας των παραλιακών οδών Θερμής και Ευρειακή με απόφαση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη Κωνσταντίνου Μουτζούρη.

«Τόσο ο παραλιακός της Θερμής, όσο και αυτός της Ευρειακής ταλαιπωρούν τους οδηγούς και δημιουργούν επικίνδυνες συνθήκες οδηγήσεως όταν υπάρχει κυματική δράση και ουσιαστικά η θάλασσα βγαίνει στο δρόμο. Είναι ένα σύνθετο πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και για αυτό καλέσαμε μηχανικούς από ειδικευμένο μελετητικό γραφείο των Αθηνών με τους οποίους επισκεφτήκαμε τα σημεία αυτά και συζητήσαμε τις λύσεις που μπορούν να υπάρξουν» είπε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου σε σχετική δήλωσή του.

Μάλιστα για τον λόγο αυτόν, την Τρίτη 03 Μαΐου 2022 ο Περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τον  Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δημήτρη Ακριώτη, την Προϊσταμένη του τμήματος  Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Αγγελική Σαραντινού και μελετητές μηχανικούς από ειδικευμένο γραφείο των Αθηνών, επισκέφτηκαν τα σημεία όπου δημιουργούνται τα πλημμυρικά φαινόμενα στις παραπάνω οδούς.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey