Κουφέλος: «Να αποφεύγονται οι μετακινήσεις»

Φίλια, 6 Φεβρουαρίου 2023 Ι 09:41πμ Φίλια, 6 Φεβρουαρίου 2023 Ι 09:41πμ Φωτογραφία: Μυρσίνη Βαρδαξή

Προβλήματα στους οδικούς άξονες Μανταμάδου – Βαφειού, Άγρας – Μεσοτόπου & Φίλιας – Βατούσας

06/02/2023 - 11:45

Προβλήματα έφερε η κακοκαιρία Μπάρμπαρα στο οδικό δίκτυο της Λέσβου με τα κυριότερα προβλήματα να εντοπίζονται σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Πανάγο Κουφέλο, στους οδικούς άξονες Μανταμάδου – Βαφειού, Άγρας – Μεσοτόπου και Φίλιας – Βατούσας. Μάλιστα σε δήλωσή του στο «Ε» τόνισε ότι ειδικά στην περιοχή Άγρας Μεσοτόπου η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς έχουν παγώσει κάποια σημεία λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Σημειώνεται ότι στα σημεία επιχειρούν εκχιονιστικά μηχανήματα Δήμου Δυτικής Λέσβου και Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από το πρωί της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023.

Ωστόσο όπως επισημαίνει ο κ. Κουφέλος η κατάσταση χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη τις ώρες που θα ακολουθήσουν και συγκεκριμένα την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, λόγω της επιπλέον πτώσης της θερμοκρασίας. Ο ίδιος συνιστά αποφυγή των μετακινήσεων προκειμένου να μην σημειωθούν ατυχήματα ενώ τόνισε σε δήλωσή του απευθυνόμενος στους κτηνοτρόφους, που παρά τις καιρικές συνθήκες η δουλειά τους δεν σταματά, θα πρέπει οι μετακινήσεις τους με αυτοκίνητα να γίνονται μόνο με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey