Συνάντηση Μουτζούρη με Χατζηκαμπάνη

O Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης O Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης

Παρεμβάσεις για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων στα Κεραμειά

29/11/2022 - 12:00 Ενημερώθηκε 29/11/2022 - 12:27

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συνοδευόμενος από τον Ειδικό Σύμβουλο της Περιφέρειας Μιχάλη Πολυπαθέλλη,  επισκέφθηκαν την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 την Δημοτική  Κοινότητα Κεραμειών και συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Ευστράτιο Χατζηκαμπάνη.

Ο Περιφερειάρχης συνομίλησε με πολίτες και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο  σχετικά με τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και  τις παρεμβάσεις που μπορεί να βελτιώσουν την ζωή των κατοίκων. Επισκέφθηκε μεταξύ άλλων το πάρκινγκ της περιοχής όπου απαιτείται ασφαλτόστρωση και φωτισμός και Αγροτικούς δρόμους όπου απαιτούνται εργασίες βελτίωσης βατότητας, ενώ ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επισκεφθήκαμε τα Κεραμειά με σκοπό να δούμε από κοντά τα προβλήματα και τις παρεμβάσεις αναβάθμισης που μπορούν να γίνουν προκειμένου η ζωή των κατοίκων της περιοχής να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερη. Ως Περιφερειακή Αρχή στόχος μας είναι να είμαστε κοντά σε κάθε  πολίτη, να τον ακούμε  και να δίνουμε λύσεις στα προβλήματά του. Και αυτή τη φορά, όπως και στο παρελθόν θα στηρίξουμε τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας που τέθηκαν».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ευστράτιος Χατζηκαμπάνης εξέφρασε την ικανοποίησή του από την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη και την ανταπόκριση που είχαν τα αιτήματα που έθεσε, τόσο στο παρελθόν  όσο και τώρα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey