Ανοιχτή συζήτηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτη Χριστόφα, με νέους στη Λέσβο

«Οι νέοι τολμάνε!»

04/02/2019 - 14:00 Ενημερώθηκε 04/02/2019 - 14:18

Μια ιδιαιτέρως πρωτότυπη συνάντηση έχει στα σκαριά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτης Χριστόφας, διοργανώνοντας την επόμενη Δευτέρα μια ανοικτή συζήτηση με νέους του νησιού μας, σε κεντρικό καφέ της πόλης της Μυτιλήνης.

Στα πρότυπα άλλων εκλογικών αναμετρήσεων από διάφορες χώρες του εξωτερικού, ο Παναγιώτης Χριστόφας ενεργοποιεί σταδιακά τις κινήσεις του στην εκλογική «σκακιέρα», διοργανώνοντας στο νησί μας εκδηλώσεις που στο άκουσμά τους και μόνο φέρνουν έναν άλλο, πολύ διαφορετικό αέρα, από εκείνον που είχαμε συνηθίσει παλαιότερα σε αντίστοιχες προεκλογικές εκστρατείες. 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο»: «Από το ξεκίνημα της πορείας μας προς τις Περιφερειακές Εκλογές του 2019 με τον συνδυασμό «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο» με Υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου τον Παναγιώτη Χριστόφα, θέσαμε αρκετά ψηλά ως στόχο την ανανέωση προσώπων και ιδεών στα νησιά μας.

Αυτό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς την ενεργή συμμετοχή των νέων ανθρώπων. Θέλουμε να ακούσουμε τα προβλήματά τους άλλα και τις ιδέες και τις προτάσεις που ενδεχομένως να έχουν οι ίδιοι.

Γι’ αυτό τον λόγο ξεκινάμε από τη Λέσβο μια σειρά συναντήσεων, με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους νέους και όχι μόνο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να συζητήσουμε για το μέλλον των νησιών του Βόρειου Αιγαίου! Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη Μυτιλήνη την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019, στις 18:30, στον χώρο εστιατορίου στο HOME (Παλαιών Πατρών Γερμανου 7, Λαδάδικα).»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey