Οι αλλαγές στην Περιφερειακή Αρχή και η ρήξη

Οι γάμοι & τα διαζύγια Μουτζούρη

18/10/2021 - 12:10 Ενημερώθηκε 19/10/2021 - 09:27

Με μια λακωνική, όπως το συνηθίζει, ανακοίνωση η Περιφερειακή Αρχή γνωστοποιεί ότι ο αντιπεριφερειάρχης Παντελής Μπουγδάνος, δεν κάνει αποδεκτές τις νέες του αρμοδιότητες και αυτές αναλαμβάνει ο Παντελής Μπουρνιάς, που είχε αποχωρήσει πριν λίγους μήνες από την παράταξη της κα Καλογήρου.

Σύμφωνα με την προ ημερών ανακοίνωση της Περιφερειακής Αρχής ο κ. Μπουγδάνος παύει να είναι Αντιπεριφερειάρχης Χίου, αρμοδιότητα η οποία μεταφέρεται στον Παντελή Βρουλή. Στον Παντελή Μπουγδάνο, σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση ανατίθεντο η άσκηση αρμοδιοτήτων στους τομείς της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, διαχείρισης προγραμμάτων (πλην ΕΣΠΑ) και ιαματικών πηγών. Το γεγονός αυτό, όπως μπορεί να αντιληφθεί κάποιος εκ του αποτελέσματος, δυσαρέστησε τον κ. Μπουγδάνο.   

Η επιστολή του κ. Μπουγδάνου προς τον Περιφερειάρχη, δεν άργησε να έρθει. Σε αυτήν αναφέρεται ότι ο κ. Μπουγδάνος δεν κάνει αποδεκτές τις νέες αρμοδιότητες και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν απλός περιφερειακός σύμβουλος, λέγοντας μάλιστα στην «Αλήθεια» της γειτονικής Χίου ότι «η καρέκλα δεν είναι αυτοσκοπός καθώς ο καθένας- αν θέλει- μπορεί να βοηθήσει απ’ όπου κι αν βρίσκεται».

Σε αυτή την επιστολή ακολούθησε η ανακοίνωση του Κώστα Μουτζούρη  που γνωστοποιεί τον ορισμό του ανεξάρτητου Περιφερειακού Συμβούλου  Παντελή Μπουρνιά της Π.Ε Χίου ως Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με αντικείμενα  ευθύνης θέματα «Απόδημου Ελληνισμού, Χωρικού Σχεδιασμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης», ενώ σημειώνεται ότι «η Περιφερειακή Αρχή ευχαριστεί θερμώς τον ευδοκίμως αποχωρούντα  Αντιπεριφερειάρχη Παντελή Μπουγδάνο για  όσα προσέφερε κατά την διάρκεια της θητείας του».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey