Συνάντηση Περιφερειάρχη με τον Πρόεδρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου Κλεάνθη Κορομηλά

Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τους εκπροσώπους του Αναγνωστηρίου Αγιάσου Συνάντηση Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τους εκπροσώπους του Αναγνωστηρίου Αγιάσου Φωτογραφία Ι Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Μουτζούρης για Πνευματικό Κέντρο Αναγνωστηρίου Αγιάσου: «Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις»

18/05/2022 - 17:00

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 στο γραφείο του τον Πρόεδρο Κλεάνθη Κορομηλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναγνωστηρίου Αγιάσου. Αντικείμενο της συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πνευματικό Κέντρο και αφορούν πέραν της ζημιάς που υπέστη το κεντρικό αυτό κτίριο από την προ ετών κακοκαιρία, θέματα λειτουργίας και συντήρησης των χώρων όπου στεγάζονται τα τμήματα του.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Το ενδιαφέρον μου για το Αναγνωστήριο Αγιάσου το οποίο αποτελεί κοιτίδα πολιτισμού για την Λέσβο και όχι μόνο, είναι διαχρονικό.  Άκουσα με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοίκηση του Πνευματικού Κέντρου,  η οποία οφείλω να ομολογήσω ότι αποτελείται από δραστήριους ανθρώπους και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε λύσεις».

Ο Πρόεδρος του Αναγνωστηρίου Κλεάνθης Κορομηλάς δήλωσε: «Ήταν μια προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη στον οποίον θέσαμε τα ζωτικής σημασίας ζητήματα που μας απασχολούν και έχουν να κάνουν με την πυρασφάλεια των κτιρίων, με την συντήρηση και αντικατάσταση των συστημάτων ασφαλείας και γενικά με τεχνικά θέματα που θα μας επιτρέψουν να λειτουργήσουμε όλα μας τα τμήματα, θεατρικά, μουσικά, χορευτικά, το μουσείο μας κ.α. Ο Περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε και τον ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη του».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey