Η σύσκεψη με Κατσαφάδο και Οικονόμου για την φωτιά της 23ης Ιουλίου

Μουτζούρης: «Αποτελεσματική η αντιμετώπιση των συμβάντων από τον κρατικό μηχανισμό»

29/07/2022 - 13:00

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμβάντων από τον κρατικό μηχανισμό και επανέλαβε την αναγκαιότητα τα Βατερά να επιστρέψουν στην κανονικότητα κάτι που ήδη συμβαίνει έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, στην σύσκεψη στην οποία  παρέστη την Παρασκευή 29 Ιουλίου για τις πυρκαγιές στην περιοχή των Βατερών,  παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κωνσταντίνου Κατσαφάδου, του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου,  του Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων Χαράλαμπου Αθανασίου, του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη και εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δημήτρης Μαλλιαρός, ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ο Περιφερειάρχης, όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου, εξήρε για μια ακόμη φορά την προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων δυνάμεων, συνεχάρη τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας για την συνεργασία,  σημείωσε την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμβάντων από τον κρατικό μηχανισμό και επανέλαβε την αναγκαιότητα τα Βατερά να επιστρέψουν στην κανονικότητα κάτι που ήδη συμβαίνει όπως σημείωσε.  

Από την πλευρά του ο κ. Κατσαφάδος, συνεχάρη τον Περιφερειάρχη και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας για τον εξαιρετικό χειρισμό όπως τόνισε της κατάστασης- η οποία σημειωτέον διήρκησε μία εβδομάδα σχεδόν- σημειώνοντας ότι η συνεργασία όλων των φορέων ήταν άψογη, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους άντρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμενικού για τον αγώνα που έδωσαν όλες αυτές τις ημέρες στα μέτωπα της φωτιάς.   

Δεδομένων των συσκέψεων που έχουν γίνει μέχρι τώρα αναμένονται το επόμενο διάστημα συγκεκριμένες ανακοινώσεις με ουσιαστικά αποτελέσματα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey