Δέσμευση Περιφερειάρχη κατά την επίσκεψή του στο Ίππειος

Μουτζούρης: «Θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες να αποκτήσει το Ίππειος χώρο άθλησης»

30/08/2021 - 11:17 Ενημερώθηκε 30/08/2021 - 11:21

«Μου έθεσαν το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου, αίτημα διαχρονικό και έργο άκρως σημαντικό από ότι κατάλαβα. Θα προχωρήσουμε τις διαδικασίες και πρόθεση μας είναι να αποκτήσει το Ίππειος έναν χώρο άθλησης που θα χαίρεται η νεολαία όχι μόνο του χωριού αλλά και των γειτονικών» είπε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης σε δήλωσή του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ίππειος.

Την Κοινότητα Ιππείου επισκέφτηκε την Πέμπτη 26 Αυγούστου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, συνοδευόμενος από τον ειδικό σύμβουλο Μιχάλη – Άνθιμο Δήσσο. Τον Περιφερειάρχη υποδέχτηκε ο Πρόεδρος Προκόπης Καρτάλης, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα του χωριού ενώ στην συνέχεια περιόδευσαν και συνομίλησαν με τους κατοίκους.

 «Με χαρά επισκέφτηκα το Ίππειος και διαπίστωσα πως με τις προσπάθειες του Προέδρου Προκόπη Καρτάλη και του τοπικού συμβουλίου είναι ένα νοικοκυρεμένο και «ζωντανό» χωριό» είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης ενώ από την μεριά του ο Πρόεδρος της Κοινότητας δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη ο οποίος άμεσα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και επισκέφτηκε την Κοινότητα μας για να ενημερωθεί για τα προβλήματα. Του ζητήσαμε να δούμε το θέμα του γηπέδου που αποτελεί για εμάς έργο πνοής. Είμαστε το μοναδικό γήπεδο στον Δήμο Μυτιλήνης που δεν διαθέτει χλοοτάπητα και έχουμε περισσότερα από 150 παιδιά που αναζητούν χώρους να αθληθούν, συν το γεγονός ότι το γήπεδο μας εξυπηρετεί και άλλες περιοχές όπως η Συκούντα, τα  Κεραμειά, ο Ευεργέτουλας».  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey