Μουτζούρης: «Στηρίζουμε κάθε περιοχή και κάθε κοινωνικό φορέα που έχει ανάγκη»

Έρχεται προγραμματική για την αποκατάσταση ζημιών στον συνεταιρισμό της Κλειού

22/11/2021 - 10:43

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωσταντίνος Μουτζούρης, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κλειώ, ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Κλειού Νίκο Βασίβαγλη πως το επόμενο διάστημα θα υπογραφεί τριμερής προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου Δυτικής Λέσβου και Συνεταιρισμού προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν οι χώροι του Συνεταιρισμού.

Τον δρόμο Νάπης – Πελόπης ο οποίος αναμένεται στις αρχές του νέου έτους να δημοπρατηθεί από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης και ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Λέσβου του κυβερνώντος κόμματος Χαράλαμπος Αθανασίου. Παρόντων  του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δημήτρη Ακριώτη, της Προέδρου Νάπης Ταξιαρχούλας Παλαιολόγου και της Προέδρου Πελόπης Μαρίας Κεχαγιά, ο Περιφερειάρχης «περπάτησε» την διαδρομή προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι  την αναγκαιότητα παρέμβασης στο συγκεκριμένο δρόμο. Στην συνέχεια ο Περιφερειάρχης  μετέβη στον Συνεταιρισμό της Κάπης όπου τον υποδέχτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Λευτέρης Κοτζαμάνης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με τους  εργαζομένους και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτίριο. Τέλος επισκέφτηκε τον Συνεταιρισμό στην Κλειώ ο οποίος υπέστη μεγάλες ζημιές από την Θεομηνία που έπληξε την περιοχή τον περασμένο Μάιο όπου ανακοίνωσε την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης.

Μουτζούρης: «Στηρίζουμε κάθε περιοχή και κάθε κοινωνικό φορέα που έχει ανάγκη»

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επισκεφτήκαμε μαζί με τον κ. Αθανασίου και τις Προέδρους της Νάπης και της Πελόπης τον δρόμο όπου θα παρέμβει η Περιφέρεια και ο οποίος χρίζει ολικής αποκατάστασης καθώς βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση. Είναι ένας δρόμος που επιθυμεί διακαώς η τοπική κοινωνία εδώ και χρόνια  που θα ενώσει τα δυο χωριά και όχι μόνο και θα συνεισφέρει πολλά στην οικονομία της ευρύτερης περιοχής. Στην συνέχεια μεταβήκαμε στον Συνεταιρισμό στην Κλειώ όπου και εκεί θα χρηματοδοτήσουμε την αποκατάσταση των ζημιών που έγιναν από την Θεομηνία πριν μερικούς μήνες. Είμαστε παρών, στηρίζουμε κάθε περιοχή και κάθε κοινωνικό φορέα που έχει ανάγκη».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey