Οι τακτικοί & οι αναπληρωματικοί

Δημαιρεσίες σε Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

10/01/2022 - 12:09

Πραγματοποιήθηκαν οι Δημαιρεσίες στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στις δημαιρεσίες ψήφισαν 26 Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ενώ από αυτές απουσίαζαν οι Χριστιάνα Καλογήρου, Άρης Χατζηκομνηνός, Στράτος Γεωργούλας. Λόγω κορονοϊού αποσίαζαν οι Αναστασία Αντωνέλλη, Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός & Αγλαΐα Αργυρούδη.

Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου παραμένει ο Κωνσταντίνος Αρώνης, αντιπρόεδρος είναι ο Γεώργιος Νομικός, από παράταξη Καλογήρου, και γραμματέας είναι Μαγδαληνή Τούφου, από την παράταξη Χριστόφα.

Σε ότι έχει να κάνει με τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, πρόεδρος ορίζεται εκ του νόμου ο Περιφερειάρχης, Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο οποίος όρισε ως τακτικά την Αναστασία Αντωνέλλη, που είναι η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης και τον Βασίλειο Πανουράκη. Εκλέχτηκαν μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη οι Νικόλαος Νύκτας και Άγγελος Βλάττας – Λαμπρινός, με αναπληρωματικούς τους Παναγιώτη Κουφέλο και Παντελή Βρουλή. Από την παράταξη της Χριστιάνας Καλογήρου προτάθηκαν οι Ευστράτιος Κυρατζής – Χρυσοστόμου και Κωνσταντίνος Αδαμίδης και εκλέχτηκε ο κ. Κυρατζής. Από την παράταξη του Παναγιώτη Χριστόφα εκλέχτηκε τακτικό μέλος ο Παναγιώτης Προβέτζας με αναπληρωματικό τον Νικόλα Καρασάββα. Από την παράταξη της Αγλαΐας Κυρίτση εκλέχτηκε ως τακτικό μέλος ο Γεώργιος Αμπαζής και αναπληρωματικό η Αγλαΐα Κυρίτση. Από την παράταξη του Γιάννη Σπιλάνη τακτικό μέλος ορίστηκε η Μαρία Νικολάρα και αναπληρωματικό μέλος ο Εμμανουήλ Κάρλας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey