Συνάντηση περιφερειακής Αρχής με το Κοινοτικό Συμβούλιο

Δέσμευση Μουτζούρη για νέα γεώτρηση στη Φίλια

23/12/2021 - 14:46

Δέσμευση για δρομολόγηση νέας γεώτρησης εντός του 2023 στην περιοχή της Φίλιας καθώς η προηγούμενη χρονολογείται το 1985, καθώς και υλοποίηση έργων τόσο στην περιοχή της Τσιχράντας και Φίλιας υπήρξε από τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τον Πρόεδρο και τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου της Φίλιας.

Ο  πρόεδρος, Σταύρος Σκαλοχωρίτης τόνισε την κρισιμότητα της δημιουργίας νέας γεώτρησης για την ικανοποίηση των αναγκών της περιοχής. Ενώ πρόσθεσε μία σειρά έργων μικρής κλίμακας τόσο στην Κοινότητα όσο και στην περιοχή της Τσιχράντας που χρίζουν άμεσης υλοποίησης.

Ακόμη έγινε γνωστό ότι το αίτημα του Συμβουλίου για καθαρισμό του ποταμού της Τσιχράντας θα υλοποιηθεί εντός των ημερών. Επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος ποταμός έχει να καθαριστεί πάρα πολλά χρόνια, παρά τα αιτήματα, με ότι αυτό συνεπάγεται σε μία περίοδο κλιματικής αλλαγής.

«Συνεχίζουμε με τους συνεργάτες μου στην Περιφέρεια να επισκεπτόμαστε τα χωριά της Λέσβου, να συνομιλούμε με τους κατοίκους , να ακούμε τα προβλήματα τους και να δίνουμε λύσεις όπου μπορούμε. Ο πολίτης  έχει ανάγκη να βρίσκεται η πολιτεία δίπλα του, να γνωρίζει ότι μπορεί να απευθυνθεί κάπου και να νιώσει ότι δεν είναι ξεχασμένος. Εμείς ως Περιφερειακή Αρχή αυτό  κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Έχουμε ήδη επισκεφτεί 51 από τα 75 συνολικά χωριά  στο νησί και θα πάμε μέχρι τον τελευταίο οικισμό για να ακούσουμε και τον πιο απομακρυσμένο κάτοικο. Για αυτό μας εξέλεξαν  άλλωστε»

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Παντελέων Βερρής, ο Προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Δημήτρης Ακριώτης, ο πρόεδρος της Κοινότητας, Σταύρος Σκαλοχωρίτης και τα μέλη Πολύδωρος Βογιατζής, Ανδρονίκη Κουτσαβλή, Ευστράτιος Μαρμάρου & Εριφύλλη Σαλατέλλη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey