Το έργο επισκέφτηκε ο Μουτζούρης

€575.000 για την ασφαλτόστρωση από Γέφυρα Κρεμαστής ως το δρόμο Καλλονής - Πέτρας

30/11/2021 - 08:42

Το έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου  από την Γέφυρα Κρεμαστής της Αγίας Παρασκευής έως την επαρχιακή οδό Καλλονής – Πέτρας, επισκέφτηκε στις 29 Νοεμβρίου ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης. Το έργο χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με προϋπολογισμό 575.000 ευρώ, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Δυτικής Λέσβου και αποτελεί αίτημα πολλών ετών από τους τοπικούς φορείς καθώς θα διευκολύνει  την πρόσβαση από την Αγία Παρασκευή προς την Πέτρα μειώνοντας σημαντικά την απόσταση των δυο περιοχών.

Ο Περιφερειάρχης μιλώντας για το έργο δήλωσε: «Το συγκεκριμένο έργο είχε ξεκινήσει επί θητείας  Δημάρχου  Αγίας Παρασκευής Γιώργου Κυριαζή πριν από μια δεκαετία περίπου  και είχε υλοποιηθεί κατά το ήμισυ αφού δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί. Σήμερα  η Περιφέρεια ικανοποιώντας το χρόνιο  αίτημα των κατοίκων  και των τοπικών φορέων, χρηματοδοτεί την ολοκλήρωση του έργου το οποίο θα συνεισφέρει  αναπτυξιακά στην ευρύτερη περιοχή. Είναι ακόμη ένα έργο το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στην Δυτική Λέσβο  και εκτελεί ο Δήμος Δυτικής Λέσβου,   σε συνεργασία και με την στήριξη  του Β΄ Αντιπροέδρου της Βουλής Χαράλαμπου  Αθανασίου, τον οποίον και ευχαριστώ».

Τον περιφερειάρχη συνόδευε ο ειδικός σύμβουλος Γιώργος Σίμος, παρουσία του Προέδρου Αγ. Παρασκευής Γιώργου Δημόπουλου και του Δημοτικού Συμβούλου Δυτικής Λέσβου Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey