Η επιστολή

Από παλαιότερη συνεδρίαση για το Αφεντέλι Από παλαιότερη συνεδρίαση για το Αφεντέλι Φωτογραφία Αρχείου

Υπόθεση Αφεντέλι Ι Έγγραφη ενημέρωση από τον Δήμαρχο ζητούν 19 της αντιπολίτευσης

14/04/2022 - 13:00 Ενημερώθηκε 15/04/2022 - 09:29

Με επιστολή τους 19 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δυτικής Λέσβου της αντιπολίτευσης ζητούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Ευστράτιο Γελαγώτη, σε επόμενη συνεδρίαση να γίνει έγγραφη ενημέρωση από τον Δήμαρχο, Ταξιάρχη Βέρρο στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις ενέργειες που μέχρι σήμερα έχει κάνει προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση της 30/03/2022 για το Αφεντέλι.

Θυμίζουμε ότι προ ημερών 19 Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα οι Νικόλαος Χήρας, Σαράντος, Δερεδίνης Δημήτριος Ζαγκούλης, Γεώργιος Καραθανάσης, Λουκάς Κόβρας, Ελευθέριος Κοτζαμάνης, Ελένη Μόλβαλη, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, Ιωάννης Συκκάς, Αντώνης Πανταχός, Γιώργος Σαλταμάρας, Θέμης Κλιομηδιώτης, Γιώργος Σαλταμάρας, Μπάμπης Μαργαρίτης, Στρατής Ζαφείρης, Ελένη Πίτσα, Μαριάνθη Τσάκου, Χρυσούλα Ζωγράφου, Δημήτρης Βελούτσος, ζητούσαν έκτακτη συνεδρίαση για το Αφεντέλι και ήταν εκείνοι που κατά τη διάρκεια αυτής ψήφισαν θετικά περί ανάκλησης οποιασδήποτε αδείας στην συγκεκριμένη περιοχή μέχρις ότου οριστικοποιηθούν οι όροι δόμησης με βάση το Περιφερειακό σχέδιο του Βορείου Αιγαίου.

Οι 19 αυτοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι εκείνοι που ζητούν έγγραφη ενημέρωση για τις ενέργειες του Δημάρχου με επιστολή τους.

 

 

Η επιστολή

 Προς Πρόεδρο ΔΣ

 Κε Πρόεδρε

  

Το Δημοτικό Συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίαση του στις 30/3/2022 αποφάσισε για το θέμα του Αφεντέλι  «το ΔΣ ζητά την ανάκληση της παραπάνω αναφερθείσας άδειας και κάθε άλλης άδειας στην συγκεκριμένη αμμουδιά Αφεντέλι μέχρις ότου οριστικοποιηθούν οι όροι δόμησης με βάση το Περιφερειακό σχέδιο του Βορείου Αιγαίου. Το ΔΣ ζητά από τον Δήμαρχο να μεριμνήσει για την υλοποίηση της απόφασης αυτής στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του όπως προβλέπονται από τον Νόμο»

Από τότε μεσολάβησε η έκδοση της οικοδομικής άδειας στις 31/3/2022  και μια συνέντευξη μονόλογος του Δημάρχου στους δημοσιογράφους.

Επειδή παρήλθε  εύλογο χρονικό διάστημα , ζητάμε  έγγραφη ενημέρωση από τον Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο  για τις ενέργειες που μέχρι σήμερα έχει κάνει προκειμένου να υλοποιηθεί η ανωτέρω απόφαση.

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Χήρας Νικόλαος, Δερεδίνης Σαράντος, Ζαγκούλης Δημήτριος, Καραθανάσης Γεώργιος,, Κόβρας Λουκάς, Κοτζαμάνης Ελευθέριος, Μόλβαλη Ελένη, Χατζηκυριαζής Χρυσόστομος, Συκκάς Ιωάννης, Πανταχός Αντώνης, Σαλταμάρας Γιώργος, Κλιομηδιώτης Θέμης, Σαλταμάρας Γιώργος, Μαργαρίτης Μπάμπης, Ζαφείρης Στρατής, Πίτσα Ελένη, Τσάκου Μαριάνθη, Ζωγράφου Χρυσούλα, Βελούτσος Δημήτρης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey