16 υπερ της πρότασης Δημάρχου, 16 όχι στην δομή στη Βάστρια και η αποχή Φραγκόπουλου

Υπερψηφίστηκε η πρόταση του Δημάρχου για δημιουργία δομής χάρη στη διπλή ψήφο του Χατζηγιάννη [Vid]

09/04/2021 - 23:45 Ενημερώθηκε 12/04/2021 - 10:25

Πέρασε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής μετρώντας διπλή η ψήφος του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημοσθένη Χατζηγιάννη. Με 16 ψήφους υπέρ της πρότασης της Δημοτικής Αρχής και 16 ψήφους υπερ της πρότασης των 11 μελών της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου και την αποχή του Κώστα Φραγκόπουλου, πέρασε τελικά η πρόταση της Δημοτικής Αρχής.

Η πρόταση των έντεκα μελών της μειοψηφίας είναι : «Δεν αποδεχόμαστε να δημιουργηθεί η νέα δομή στη θέση Βάστρια» η πρόταση του Δημάρχου είναι: «Η δημιουργία κλειστού ελεγχόμενου προσωρινού κέντρου για τις ανάγκες υποδοχής, ταυτοποίησης εξέτασης ασύλου, μακριά από τον αστικό ιστό και κατοικημένη περιοχή και το οποίο δεν θα έχει σε καμία περίπτωση τη μορφή υπερδομής και δεν θα υπερβαίνει το συνολικό γενικό πληθυσμό των 3.000 ατόμων».

Στον πίνακα που ακολουθεί αποτυπώνονται οι ψήφοι του κάθε Δημοτικού Συμβούλου, ενώ στην ψηφοφορία συμμετείχε με την ψήφο του και ο πρόεδρος των Νέων Κυδωνιών, Αντώνης Κόμλος.  Σημειώνεται ότι στον πίνακα αποτυπώνεται και η ψηφοφορία της 4ης Φεβρουαρίου 2021. 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey