Απάντηση Βέρρου σε Χήρα

«Τους όρους προσλήψεων ορίζει ο ΑΣΕΠ»

04/01/2022 - 12:32 Ενημερώθηκε 04/01/2022 - 20:16

Δεν άργησε να κοινοποιηθεί η απάντηση της Δημοτικής Αρχής Ταξιάρχη Βέρρου, στην ανακοίνωση του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νικόλαου Χήρα με το πρόσφατο θέμα που συζητήθηκε στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και είχε τίτλο: «Προγραμματισμός προσλήψεων μόνιμου  προσωπικού για κάλυψη δύο (2) θέσεων». Στην απάντηση η Δημοτική Αρχή σημειώνει ότι τους όρους στις προκηρύξεις θέτει το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού.

«Σε ότι αφορά στη νέα οσμή «σκανδάλου» που τάχα πάλι ανακάλυψε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Χήρας, αρκεί απλά να ειπωθεί ότι τους όρους της προκήρυξης θέσεων (και δη μονίμων), τους ορίζει ο ΑΣΕΠ και μόνον αυτός. Μόνον ο κ. Χήρας θα κατήγγειλε τον ΑΣΕΠ και θα μπορούσε να αντιληφθεί ως «φωτογραφική διάταξη» την εντοπιότητα και την πολυτεκνία, τους πιο χαρακτηριστικούς δηλαδή «ευνοϊκούς» όρους μίας προκήρυξης. Ας απολογηθεί πάντως ο ίδιος σε εκείνους που προσβάλλει, δεν θα το κάνουμε εμείς» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Θέση για το Αφεντέλι

Στην απάντηση η Δημοτική Αρχή καλεί τον κ. Χήρα να πάρει θέση για την υπόθεση Αφεντέλι καθώς προσφάτως επισκέφτηκε την περιοχή.

«Ο κ. Χήρας όμως που προέβη σε μία νέα… «ηχηρή» παρέμβαση στα δημόσια πράγματα, «λησμόνησε» να μας ενημερώσει δημοσίως και για την επίσκεψή του στο «Αφεντέλι» χθες:

Ποιά είναι η άποψή του ως δημοτικός σύμβουλος και ως μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης των ενεργειών του Δήμου για την υπόθεση της περιοχής; Διαφωνεί ή συμφωνεί με την τοποθέτηση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος απαντώντας στην επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή κ. Αρσένη;

Αναρωτιόμαστε εντόνως γιατί η επικίνδυνη διγλωσσία του, τον χαρακτηρίζει». 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey