Ρούσσης: «Τώρα μένει να βρούμε τις εισπράξεις και που αυτές διοχετεύτηκαν»

O Ανεξάρτητος, πλέον, Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Λέσβου, Μιχάλης Ρούσσης O Ανεξάρτητος, πλέον, Δημοτικός Σύμβουλος Δυτικής Λέσβου, Μιχάλης Ρούσσης Φωτογραφία Αρχείου: Ελένη Γαλάνη

Τοποθέτηση Ρούσση μετά την ενημέρωση από την Αρχή Διαφάνειας και οι βολές σε Βέρρο

17/11/2022 - 11:30 Ενημερώθηκε 17/11/2022 - 11:49

«Τώρα μένει να βρούμε και το ποσό που έχει εισπραχτεί σε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και το πού βρίσκεται αυτό το ποσό» αναφέρει ο Μιχάλης Ρούσσης, με δελτίο Τύπου μετά την ενημέρωση της Αρχής Διαφάνειας, που έγινε ως απόρροια της καταγγελία του.

Ο κ. Ρούσσης σημειώνει σε αυτό ότι  ο αγώνας που ξεκίνησε αρχίζει να δικαιώνεται αφού σύμφωνα με την Αρχή η εκκαθάριση θα πρέπει να ολοκληρωθεί  γιατί συνεχίζεται χωρίς νομιμοποίηση  και οι εκκαθαριστές θα πρέπει να αντικατασταθούν.

Δεν παραλείπει μάλιστα σε αυτό να εξαπολύσει τα βέλη του στον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρο. Ειδικότερα σημειώνει: «Μέχρι εδώ καλά, κάπου εδώ όμως ο κ. Βέρρος αρχίζει να ζει σε μια εικονική πραγματικότητα και  αισθάνεται «δικαιωμένος»…. σε ποιο ακριβώς σημείο αρχίζει η «δικαίωση» του κ. Βέρρου; Στο σημείο που με καθυστερούσε, για να μη φέρω το θέμα της Αναπτυξιακής στο Δημοτικό Συμβούλιο με τη πρόφαση ότι θα συνεννοηθεί ο ίδιος προσωπικά με τον εκκαθαριστή ή που δεν έβαζε ως θέματα τις εισηγήσεις μου πρώτα για να φέρει ο εκκαθαριστής στοιχεία και μετά για να αντικατασταθεί, στο Δημοτικό Συμβούλιο; Βέβαια, για του λόγου το αληθές την τελευταία μου εισήγηση την έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο….. δύο μήνες μετά, μετά από δύο συμβούλια από αυτό που θα έπρεπε να μπει και αφού είχα κάνει τη καταγγελία μου στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, στο Οικονομικό Επιμελητήριο, στην Αποκεντρωμένη, στην Εισαγγελία Μυτιλήνης και είχα δώσει και κατάθεση στην Εισαγγελία και αφού είχα ανακοινώσει την Ανεξαρτητοποίηση μου. Επίσης έκανε δεκτή την πρόταση μου για ορισμό επιτροπής η οποία θα ελέγξει τα στοιχεία που θα φέρει ο εκκαθαριστής και ορίστηκαν ως μέλη  οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι που πρότεινα».

Καταλήγοντας ο κ. Ρούσσης σημειώνει: «Η πραγματικότητα δεν αλλάζει κ. Βέρρο όσο και αν προσπαθήσετε να την παραποιήσετε, όση λάσπη και αν μου ρίξετε και όση ειρωνεία βάλετε εσείς και το «κονκλάβιο» σας, η ουσία μένει και η ουσία είναι ότι σας ανάγκασα να πράξετε το σωστό… Να πέσει φως στην εκκαθάριση της Αναπτυξιακής Ερεσού-Αντίσσης  και από εκεί που δε συζητούσε κανείς για αυτό, να έχει γίνει πρώτη είδηση».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey