Χήρας vs Βέρρος

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε το Αφεντέλι

26/12/2021 - 09:21

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε η υπόθεση Αφεντέλι με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Νικόλαου Χήρα να κάνει λόγο για μη δημοκρατικές διαδικασίες από πλευράς Δημοτικής Αρχής με εκείνη να απαντά ότι εφαρμόζει όλα όσα αποφάσισε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο.

«Η δημοτική αρχή όμως, όσο και να επιχειρούν στρατευμένα διάφοροι να δημιουργούν εντυπώσεις, συνεχίζει να εφαρμόζει όλα όσα αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ το δημοτικό συμβούλιο και να διεκδικεί λύση για την υπόθεση στην Ερεσό, στα αρμόδια όργανα, με τις προβλεπόμενες νομότυπες διαδικασίες. Μιλώντας τώρα για «δημοκρατικό ήθος», αξίζει να σημειώσουμε πως ο μεν Δήμαρχος έχει συγκροτήσει ανεξάρτητη επιτροπή που παρακολουθεί την υπόθεση και συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις (σ.σ. και ο κ. Χήρας), ο δε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ομιλεί με όρους φτυσίματος» αναφέρει η ανακοίνωση στην οποία προστίθεται: «Για τον κύριο Χήρα που αρνείται ως σήμερα να ανοίξει διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δηλώνοντας ότι η σύγχρονη τεχνολογία είναι κάτι που τον ξεπερνά, είχαμε αποκτήσει την βεβαιότητα ότι είχε πρόβλημα στη γραφή. Πλέον, μετά τη νέα ανακοίνωση «καταγγελίας» του Δημάρχου εκ μέρους του, διαπιστώνουμε ότι έχει και πρόβλημα στην ανάγνωση. Ένα πρόβλημα στην ανάγνωση που παρατηρούνταν και στον -επιβεβαιωμένα πια- «όψιμο σύμβουλό του»».

Χήρας: «Να τους χαιρόμαστε για το δημοκρατικό ήθος τους»

Στην ανακοίνωση του ο κ. Χήρας σημειώνει: «Οι Αιρετοί της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Δυτικής Λέσβου,  προέβησαν  στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την 20-12-21 σε δήλωση στήριξης του Δημάρχου κ. Βέρρου, για τον χειρισμό του θέματος της παραλίας Ερεσού.

Ο χειρισμός του κ.Δημάρχου ήταν να αγνοήσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αποφάσισε  να ανακληθεί η προέγκριση οικοδομικής  αδείας στο Αφεντέλι Ερεσού, να μη δοθεί άδεια οικοδομής και  να γνωμοδοτήσει ο Δικηγόρος που θα ορισθεί ποια είναι η αρμόδια Αρχή και ΟΧΙ απλά να ορίσει Δικηγόρο. 

Ο Δήμαρχος  έφτυσε κατάμουτρα  όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και την απόφαση. 

Οι Αιρετοί της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να μην χάσουν την καρέκλα τους, ενώ τους φτύνει ο Δήμαρχος λένε ότι ΨΥΧΑΛΙΖΕΙ.

Όλοι πλέον έχουν καταλάβει το πώς λειτουργεί ο Δήμος.

Να τους χαιρόμαστε για το Δημοκρατικό ήθος τους». 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey