Η ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Λέσβου με αφορμή τις περιοχές εκτάκτου ανάγκης

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όσα τυχόν κονδύλια εγκριθούν με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά θα διατεθούν για τις ανάγκες των πυρόπληκτων περιοχών»

03/08/2022 - 13:00

«Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου με το Αριθμ. Πρωτ. ΕΜΠ 17 έγγραφό του προς την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στις 24 Ιουλίου ζήτησε λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στη θέση «Ρογκάδα», την κήρυξη της ΔΕ Πολιχνίτου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το αίτημα εγκρίθηκε στις 2 Αυγούστου 2022.

Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και μοναδικό στόχο να καταδείξει στην κεντρική διοίκηση το πού ακριβώς και σε ποιους πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να συμπαρασταθεί, η δημοτική αρχή ενήργησε εξαρχής όπως το απαιτούσαν οι περιστάσεις και χωρίς διάθεση παραπλάνησης.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όσα τυχόν κονδύλια εγκριθούν με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά που δοκίμασε την ευρύτερη περιοχή του Πολιχνίτου και τους δημότες, θα διατεθούν ακριβώς επάνω και για τις ανάγκες των πυρόπληκτων περιοχών» αναφέρει δελτίο Τύπου του Δήμου Δυτικής Λέσβου, αναφερόμενο, προφανώς στο γεγονός ότι εκτός από την ΔΕ Πολιχνίτου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχτηκε και ο Δήμος Μυτιλήνης, γεγονός που έχει ξενίσει καθώς η περιοχή που ξέσπασε η πυρκαγιά ανήκει στον Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey