Ενώνουν τις δυνάμεις τους οι δύο αυτοδιοικητικές αρχές

Τεχνική σύσκεψη Περιφέρειας & Δήμο Τεχνική σύσκεψη Περιφέρειας & Δήμο Φωτογραφία Ι Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Τα έργα της Περιφέρειας σε Δυτική Λέσβο

18/05/2022 - 09:00 Ενημερώθηκε 18/05/2022 - 09:31

Τεχνική σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου 2022 στο Δημαρχείο Δυτικής Λέσβου, παρουσία του Δημάρχου Ταξιάρχη Βέρρου. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Απόστολος Αλατζάς, οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Αξής, Κωνσταντίνος Πάππος, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Δημήτρης Ακριώτης, η Προϊσταμένη  του τμήματος  Συγκοινωνιακών Έργων της Περιφέρειας Αγγελική Σαραντινού και ο ειδικός συνεργάτης τεχνικών έργων του Δήμου Δυτικής Λέσβου Κώστας Κατσαρός. Ο Περιφερειάρχης έκανε αναφορά στα έργα που χρηματοδοτεί και υλοποιεί η Περιφέρεια στην Δυτική Λέσβο, σε συνεργασία με τον Δήμο, αναλύοντας την εξέλιξη τους αλλά και σε αυτά που δρομολογούνται το αμέσως χρονικό διάστημα.

Από την τεχνική σύσκεψη στα γραφεία του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι η δεύτερη τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιούμε στην Δυτική Λέσβο με τον Δήμαρχο κ. Βέρρο και τους συνεργάτες μας με αντικείμενο τα έργα που χρηματοδοτεί αλλά και υλοποιεί η Περιφέρεια  σε συνεργασία με τον Δήμο. Είναι γεγονός ότι έχουμε εν εξελίξει πολλά έργα σε όλη την Δυτική Λέσβο και σχεδιάζουμε ακόμα περισσότερα θέλοντας να στηρίξουμε την ανάπτυξη της περιοχής που έχει μεγάλες δυνατότητες».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey