Στο πλαίσιο εκδήλωσης με την συμμετοχή του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ»

Συνάντηση Βέρρου με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος

27/09/2022 - 12:30 Ενημερώθηκε 27/09/2022 - 14:40

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος και Πρόεδρο του Ωδείου «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ» κ.κ. Συμεών, που θα παραστεί αλλά και θα συνοδεύσει την μουσική εκδήλωση Μικρασιατικής Μνήμης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, υποδέχθηκαν τιμητικά το μεσημέρι της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου στην Καλλονή, ο Μητροπολίτης Μηθύμνης κ.κ. Χρυσόστομος και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος.

Η υποδοχή έγινε στον Μητροπολιτικό ναό της Καλλονής, με το Δήμαρχο και τον Μητροπολίτη Μηθύμνης να ανταλλάσσουν δώρα με τον τιμώμενο Μητροπολίτη Φθιώτιδος, παρουσία και των Αντιδημάρχων Πολιτισμού και Τουρισμού Ζαχαρούλας Ιωακείμ και Αφροδίτης Βατή αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Μηθύμνης, την Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού και τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, πραγματοποιούν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής, εκδήλωση Μικρασιατικής Μνήμης με τη συμμετοχή της μικτής παραδοσιακής χορωδίας και ορχήστρας του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ».

Το μουσικό σύνολο αποτελούμενο από 30 άτομα, θα αποδώσει ύμνους Μικρασιατών μελοποιών, μεταβυζαντινά ρωμαϊκά άσματα και τραγούδια από τη μελωδική αύρα της Μικράς Ασίας.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey