Περιέφραξαν τον αιγιαλό, τον μετέτρεψαν σε σκουπιδότοπο και παρά τις καταγγελίες οι εικόνες παραμένουν ίδιες

Οι εικόνες που επικρατούν στο Πυργί εδώ και μέρες Οι εικόνες που επικρατούν στο Πυργί εδώ και μέρες

Σκουπιδότοπος στο Πυργί με την ανοχή αρμοδίων;

29/07/2022 - 14:00 Ενημερώθηκε 30/07/2022 - 09:31

Παρά την καταστροφή των προηγούμενων ημερών οι αρμόδιες αρχές δεν φαίνεται να δείχνουν ενδιαφέρον στον τομέα της πρόληψης τουλάχιστον που είναι και πιο σημαντικός.

Η αυτοσχέδια περίφραξη στην περιοχή

Η φωτογραφίες έρχονται από το Πυργί όπου σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων κάποιος περιέφραξε στον αιγιαλό μετατρέποντας τον περίκλειστο χώρο σε σκουπιδότοπο, με ότι κινδύνους αυτός μπορεί να εγκυμονεί σε μια περιοχή δίπλα ακριβώς στην θάλασσα που επισκέπτονται τακτικά λουόμενοι το καλοκαίρι. Με ότι κινδύνους μπορεί να εγκυμονεί για την εκδήλωση μιας πυρκαγιάς. Με ότι εικόνα μπορεί να σχηματίσει ένας τουρίστας που θα επισκεφτεί την περιοχή.

Και η αδράνεια  

Οι κάτοικοι της περιοχής μετά από επανειλημμένες οχλήσεις έκαναν καταγγελία στις Λιμενικές Αρχές που πριν από μέρες έκαναν αυτοψία στην περιοχή. Ωστόσο η κατάσταση μέχρι και τις ώρες που συντάσσεται αυτό το άρθρο [Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022] παραμένει η ίδια.

Η Κοινότητα Αλυφαντών όπου ανήκει Διοικητικά το Πυργί, αλλά και οι Διευθύνσεις Πολιτικής Προσταστίας και Καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης οφείλουν να αντιμετωπίζουν με σύνεση και συνέπεια τέτοιου είδους εικόνες καθότι περιλαμβάνονται και αυτές οι καταστάσεις στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey