Η ανακοίνωση του Δήμου Μυτιλήνης

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης οδών Σμύρνης και Ηλία Ηλιού

12/07/2022 - 11:00

Ο Δήμος Μυτιλήνης μετά την ασφαλτόστρωση των οδών Θεοκρίτου – Ευριπίδου – Αισχύλου και Κυπαρισσίων, στη Μυτιλήνη, προχώρησε, την Δευτέρα 11-7-2022, και στην ασφαλτόστρωση της οδού Δορυλαίου και Προύσσης, στον Συνοικισμό.

Επίσης, την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 και την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022, προβαίνει στην ανακατασκευή-ασφαλτόστρωση και των οδών Σμύρνης και Ηλία Ηλιού, στο κέντρο της πόλης.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα διεξάγεται από την οδό Κ. Καβέτσου προς την οδό Βύρωνος Καραπαναγιώτη και στη συνέχεια προς την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (κυκλικά), τις ώρες από 08:00 έως 20:30.

Για την ασφαλή κυκλοφορία των πεζών και των τροχοφόρων, θα υπάρχει ειδικό προσωπικό και η κατάλληλη σήμανση. «Επειδή πρόκειται για ένα έργο κοινής ωφέλειας και αίτημα δημοτών και φορέων επί πολλά έτη, παρακαλούμε όλους του συνδημότες μας να βοηθήσουν με τη στάση τους την Τροχαία Μυτιλήνης και τους υπεύθυνους του έργου, οι οποίοι θα ρυθμίζουν, κατά τη διάρκεια των εργασιών, τη διέλευση των οχημάτων»  αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey