Μετά το θόρυβο και τις αναταράξεις που προκάλεσε η τοποθέτηση του ως εξωτερικού συνεργάτη της ΔΕΥΑΛ

Πίσω παπά τα στέφανα από τον Π. Ανδριώτη

25/10/2021 - 10:00

Δεν θα αναλάβει τελικά τα καθήκοντα εξωτερικού αμισθί συνεργάτη της ΔΕΥΑΛ, ο Παναγιώτης Ανδριώτης. Μετά τις αναταράξεις που έφερε η τοποθέτηση αυτή του κ. Ανδριώτη, ο ίδιος με επιστολή του προς τον πρόεδρο & τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της διαδημοτικής επιχείρησης κάνει γνωστό ότι δεν αποδέχεται την πρόταση και αυτό επειδή δεν επιθυμεί να διαταράξει την πολιτική γαλήνη των θεματοφυλάκων της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της ηθικής & κυρίως επειδή δεν επιθυμεί να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Για το ιστορικό θυμίζουμε ότι η εισήγηση του προέδρου της ΔΕΥΑΛ Γιώργου Φλώρου, δεν φαίνεται είχε τις ευλογίες της δημοτικής αρχής, η οποία προφανώς ήρθε προ τετελεσμένων γεγονότων. Η αναστάτωση εκτιμάται πως προήλθε καθότι ο κ. Ανδριωτης από τη θέση του δημοτικού συμβούλου είχε εκφράσει πολλές φορές τις ενστάσεις του για την πολιτική που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή σε διάφορα ζητήματα. Μάλιστα η άποψή του για το ζήτημα του μεταναστευτικού ήταν η αιτία να επέλθει σχίσμα ανάμεσα σε εκείνον και στην παράταξη Μαμάκου της οποίας ήταν μέλος.

Η επιστολή

ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ/Σ της ΔΕΥΑΛ

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ/Σ της ΔΕΥΑΛ, για την πρόταση να αναλάβω καθήκοντα άμισθου εξωτερικού συνεργάτη, με συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Ως υπεύθυνος πολίτης και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, θεωρώ ότι μπορούσα να προσφέρω, και να συμβάλλω με τις όποιες δυνάμεις, και γνώσεις διαθέτω, στην καλύτερη λειτουργία της ΔΕΥΑΛ, προς όφελος των πολιτών της Λέσβου .

Επειδή δεν επιθυμώ να διαταράξω την πολιτική γαλήνη, των θεματοφυλάκων της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, και της ηθικής, και κυρίως επειδή δεν επιθυμώ να δημιουργηθεί αναστάτωση, σας κάνω γνωστό ότι δεν αποδέχομαι την πρόταση .

Αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλεται, εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας.

Μυτιλήνη 25/10/2021

Με Εκτίμηση

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey