Το τρίτο με αερο-υποστηριζόμενο θόλο μαζί με εκείνα σε Σκόπελο & Πλωμάρι

Ολοκληρώνεται το νέο κλειστό γυμναστήριο στα Πάμφιλα

14/01/2022 - 13:53 Ενημερώθηκε 15/01/2022 - 10:49

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Στρατή Τζιμή και τον Προϊστάμενο Υποδομών της Τεχνικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Παπαχριστοφόρου, επισκέφτηκαν το νεοαναγειρόμενο κλειστό γυμναστήριο (αερο-υποστηριζόμενου θόλου) στα Πάμφιλα (εντός του προαύλιου χώρου του Γυμνασίου-Λυκείου) και ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών μέχρι την ολοκλήρωσή του, τον επόμενο μήνα. Σημειώνεται ότι είναι το τρίτο αυτού του τύπου που δημιουργείται στον Δήμο Μυτιλήνης καθώς έχουν προηγηθεί δύο σε Σκόπελο & Πλωμάρι.

Τελικός στόχος του έργου είναι η δημιουργία υποδειγματικού χώρου άθλησης, απασχόλησης και ψυχαγωγίας. Διαπίστωσαν ότι το έργο αυτό ολοκληρώνεται, σύμφωνα με τη μελέτη και το χρονοδιάγραμμα της Τεχνικής μας Υπηρεσίας και έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ασφάλεια, στον επαρκή φωτισμό, στην πολυλειτουργικότητα, στη μηδενική ανάγκη συντήρησης και προπάντων στην απρόσκοπτη λειτουργία των χώρων, ανεξαρτήτως των επικρατούντων καιρικών συνθηκών.

Κύτελης: «Ο Δήμος μας θα είναι πρότυπο για όλη τη χώρα στην αυτάρκεια αθλητικών υποδομών»

Ο Δήμαρχος, Στρατής Κύτελης, δήλωσε ότι «η Δημοτική Αρχή προχωρά στην υλοποίηση όλων εκείνων των μεγάλων υποδομών στον Αθλητισμό, για τις οποίες δεσμεύτηκε στους Δημότες. Δεν είναι υπερβολή να δηλώσουμε ότι ο Δήμος μας, στην επόμενη διετία, θα είναι πρότυπο για όλη τη χώρα στην αυτάρκεια αθλητικών υποδομών. Μάλιστα, μετά την ανακατασκευή του Κλειστού Γηπέδου Νεάπολης, την κατασκευή των κλειστών γυμναστηρίων στο Πλωμάρι, το Σκόπελο και προσεχώς στην Παναγιούδα, προχωρά στη δημιουργία, μέχρι τέλους του 2022, και στη δημιουργία άλλων 17 ανοικτών γηπέδων Μπάσκετ-Βόλεϊ και Ποδοσφαίρου».

Τζιμής: «Η Δημοτική μας Αρχή επενδύει στη νεολαία»

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής, επεσήμανε ότι: «Η Δημοτική μας Αρχή επενδύει στη νεολαία, στο μέλλον αυτού του τόπου, προχωρώντας τόσο στην επισκευαστική και ενεργειακή αναβάθμιση πάρα πολλών σχολείων όσο και στη δημιουργία πολλών αθλητικών κέντρων. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου μηχανικούς της Τεχνικής μας Υπηρεσίας για την εργατικότητά τους στην υλοποίηση τέτοιων πρωτόγνωρων έργων. Προσεχώς, ως Δημοτική Αρχή θα τιμήσουμε εκείνους ειδικά τους μηχανικούς που συνέβαλαν με την τεχνογνωσία τους στη δημιουργία των υποδομών του Δήμου».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey