Νέα αναπτυξιακή του Δήμου

«ΜΥΤΙΛΗΝΗ Α.Ε.»

10/04/2021 - 15:07

Συγκροτήθηκε σε σώμα ο νέος αναπτυξιακός οργανισμός του Δήμου Μυτιλήνης. Πρόεδρος είναι ο Δημοσθένης Χατζηγιάννης, Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Ζαφειρίου, Διευθύνων Σύμβουλος Δημήτρης Πρωτούλης και μέλη Κώστας Αστυρακάκης, Στρατής Δαγκλής, Μιχάλης Μαμάκος και Τάσος Μπαλής.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης έγινε η ενημέρωση του επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δημήτρη Πρωτούλη, για το νέο αυτό αναπτυξιακό εργαλείο που θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην υποστήριξη του Δήμου Μυτιλήνης.

Άπαντες οι συμμετέχοντες στάθηκαν στην τεράστια σημασία του νέου Αναπτυξιακού Οργανισμού, τονίζοντας ότι αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον Δήμο Μυτιλήνης, ενώ επισήμαναν ότι για την επιτυχία του εγχειρήματος βασικά συστατικά είναι η πολλή δουλειά και η σωστή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Δ.Σ., Δημοσθένης Χατζηγιάννης, εξήρε την αξία, την εμπειρία και το ήθος των μελών που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι ο Αναπτυξιακός Οργανισμός θα επιτύχει με την συμμετοχή και την συνεργασία όλων τον σχεδιασμό δράσεων και την παραγωγή σημαντικού έργου, για το καλό του τόπου».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey