Χήρας: «Τα θερμόμετρα μασχάλης δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών των σωματείων»

Κριτική Χήρα σε Βέρρο με αφορμή την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων

19/11/2020 - 14:48 Ενημερώθηκε 19/11/2020 - 14:58

Θερμόμετρα μασχάλης χαρακτηρίζει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Νικόλαος Χήρας, τις ενέργειες του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου για την ενίσχυση των αθλητικών σωματείων. Η παράταξη του κ. Χήρα ζητά περαιτέρω ενίσχυση των σωματείων καθώς όπως σημειώνεται τα σωματεία και οι παράγοντες έχουν πολύ μεγαλύτερες ανάγκες από μάσκες και γάζες αυτή την περίοδο.
Ο κ. Χήρας σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η παράταξή του «ΞΕΚΙΝΑΜΕ» από τον περασμένο Ιούνιο είχε ζητήσει εγγράφως την οικονομική ενίσχυση των σωματείων και όπως επισημαίνει χρειάστηκε να περάσουν 5 μήνες και ένα δεύτερο lockdown για να ευαισθητοποιηθεί και να κινητοποιηθεί κάπως ο κ. Δήμαρχος όχι βέβαια με τον τρόπο και την έκταση που θα επιθυμούσαν τα ίδια τα σωματεία.

Η δήλωση Χήρα

Καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου κ. Βέρρο με την εν μέρει υλοποίηση ενός αιτήματος μας για ενίσχυση των αθλητικών σωματείων του Δήμου μας. Μπορεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του να καθυστέρησαν, αλλά αντιλήφθησαν πως τα θερμόμετρα μασχάλης δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών των σωματείων.
Η Παράταξη μας από τον περασμένο Ιούνιο έχοντας διαπιστώσει τη δύσκολη οικονομική θέση που περιήλθαν οι αθλητικοί μας σύλλογοι, εγγράφως είχε ζητήσει από την δημοτική αρχή την οικονομική τους ενίσχυση. Μάλιστα είχαμε προτείνει ως παράταξη τη διάθεση μέρους των εσόδων από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του καλοκαιριού κάτι που φυσικά και δεν έγινε. Τελικά, χρειάστηκε να περάσουν 5 μήνες και ένα δεύτερο lockdown για να ευαισθητοποιηθεί και να κινητοποιηθεί κάπως ο κ. Δήμαρχος όχι βέβαια με τον τρόπο και την έκταση που θα επιθυμούσαν τα ίδια τα σωματεία. Ευελπιστούμε στο άμεσο μέλλον την περαιτέρω ενίσχυση των σωματείων διότι οι προθέσεις δεν αρκούν και φυσικά τα σωματεία και οι παράγοντες έχουν πολύ μεγαλύτερες ανάγκες από μάσκες και γάζες αυτή την περίοδο.
  Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

   ΧΗΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey