Το φλουρί στον Περιβολάρη

Έκοψαν την Βασιλόπιτα στην Δυτική Λέσβο

02/01/2023 - 10:30

Παρουσία του Μητροπολίτη Μηθύμνης κ.κ. Χρυσοστόμου, σύσσωμης της δημοτικής αρχής, εκπροσώπων φορέων και τοπικών αρχών, μελών του δημοτικού συμβουλίου καθώς και προέδρων των τοπικών κοινοτήτων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 1 Ιανουαρίου 2023 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Δυτικής Λέσβου, στο Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής.

Με το Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο να εύχεται το 2023 να φέρει υγεία, τύχη, γαλήνη αλλά και καλές ειδήσεις για το νησί και τον Δήμο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Στρατής Γελαγώτης κόβοντας την πίτα ανέδειξε τυχερό τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νίκο Περιβολάρη, που κέρδισε το φλουρί.

Παρόντες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άρης Χατζηκομνηνός, η Διευθύνουσα Σύμβουλος του «ΑΡΜΟΥ» Ταξιαρχούλα Πνακά και ο Συμπαραστάτης του Δημότη του Δήμου, Νίκος Κατράνης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου και τους Αντιδημάρχους Κώστα Πάππο, Ασανούλα Γιαννή Κοκκινέλλη και Ζαχαρώ Ιωακείμ, πραγματοποίησαν για ευχές επισκέψεις στο Κέντρο Υγείας Καλλονής, στο Στρατόπεδο του Πετσοφά, στο Αστυνομικό Τμήμα της Καλλονής και στο Λιμενικό Σταθμό της Καλλονής. Οι επισκέψεις ολοκληρώθηκαν στο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής στα Δάφια, όπου η δημοτική αρχή επεφύλασσε στους εργαζομένους εκεί ένα συμβολικό δώρο.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey