Κύτελης: «Η υλοποίηση του νέου μεγάλου αυτού έργου αποτέλεσε προσωπικό μου στοίχημα»

Εγκαινιάστηκε η Πύλη Σένγκεν στο Πλωμάρι Φωτογραφία Ι Γραφείο Τύπου Δήμου Μυτιλήνης

Εγκαινιάστηκε η Πύλη Σένγκεν στο Πλωμάρι

01/08/2022 - 09:30

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 η Πύλη Εισόδου Σένγκεν στο Πλωμάρι, ένα έργο που χρηματοδοτήθηκε από το Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης, εγκαινίασε την Παρασκευή 29 Ιουλίου τη νέα Πύλη Εισόδου Σένγκεν στο Πλωμάρι, παρουσία των υφυπουργών Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Κωνσταντίνου Κατσαφάδου και Προστασίας του Πολίτη Ελευθέριου Οικονόμου, του Αντιπροέδρου της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη, των Αντιδημάρχων Δήμητρας Αλεξανδρή και Παναγιώτη Τσακύρη, του Εντεταλμένου Συμβούλου της Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου, Δημήτρη Βαρβαγιάννη, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Πλωμαρίου, Γιάννη Ξανθούλη και άλλων εκπροσώπων του τόπου.

Ο Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης

«Η υλοποίηση του νέου μεγάλου αυτού έργου, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων του Πλωμαρίου, αποτέλεσε προσωπικό στοίχημα του Δημάρχου Μυτιλήνης, ο οποίος τόνισε την τεράστια σημασία της λειτουργίας της Πύλης, όχι μόνο για το Πλωμάρι, αλλά για ολόκληρο το νησί της Λέσβου, ενώ εξήρε και την πολύτιμη συμβολή του κ. Αθανασίου στην επίτευξη του στόχου» αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey