Απάντηση Δημοτικής Αρχής Κύτελη σε Κατσαρό με αφορμή τα έργα των 18 εκ.

Δημοτική Αρχή Κύτελη: «Ο κ. Κατσαρός, ψευδολογεί για να κερδίσει λίγη προσοχή»

25/01/2021 - 13:29 Ενημερώθηκε 25/01/2021 - 13:43

Απάντηση στις δηλώσεις του έμμισθου συνεργάτη του Δήμου Δυτικής Λέσβου, Κώστα Κατσαρού, δίνει με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Κύτελη. Ο αντίλογος ήρθε ως αποτέλεσμα των δηλώσεων του κ. Κατσαρού, σε τοπικό ΜΜΕ, με αφορμή τα έργα που θα γίνουν στο Δήμο Μυτιλήνης με χρήματα της Ε.Ε. στο πλαίσιο στήριξης της περιοχής που τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πίεση λόγο του μεταναστευτικού.

Ο κ. Κατσαρός στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι ο Δήμος Μυτιλήνης θα γίνει περίγελος της Ευρώπης με τα έργα των 18 εκ. ευρώ ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι προτάσεις του Δήμου Μυτιλήνης αποτελούν εκθέσεις ιδεών χωρίς μελέτες κι προδιαγραφές.

Από την άλλη, η Δημοτική Αρχή υποστηρίζει ότι ο κ. Κατσαρός ψευδολογεί και εκτοξεύει υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης, η οποία μάλιστα, την ίδια στιγμή, εποπτεύει την κατασκευή και την ολοκλήρωση πολλών έργων στον Δήμο Δυτικής Λέσβου. Στόχος του κ. Κατσαρού, σύμφωνα με την Δημοτική Αρχή Κύτελη, είναι να κερδίσει λίγη προσοχή, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και πως ο ίδιος θα γίνει περίγελος του Λεσβιακού λαού όταν θα πραγματοποιηθούν τα έργα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Μυτιλήνης στις δηλώσεις του κ. Κώστα Κατσαρού:

 

Θέμα: Απάντηση στον έμμισθο συνεργάτη του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου

 O κ. Κατσαρός για ακόμη μία φορά αποδεικνύει πως διαθέτει πλεόνασμα θράσους αλλά και κοντή μνήμη, για να κοροϊδεύει εν ψυχρώ την τοπική κοινωνία. Δεν είναι, άλλωστε, η πρώτη φορά, που o νυν έμμισθος συνεργάτης του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου, για να κερδίσει λίγη προσοχή, ψευδολογεί και εκτοξεύει υβριστικούς χαρακτηρισμούς εναντίον της Δημοτικής Αρχής Μυτιλήνης, η οποία μάλιστα, την ίδια στιγμή, εποπτεύει την κατασκευή και την ολοκλήρωση πολλών έργων στον Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Η επιδερμική όμως ανάλυση και η στρέβλωση της πραγματικότητας δεν έλυσαν, ούτε θα λύσουν ποτέ κανένα από τα κρίσιμα ζητήματα, που απασχολούν αυτή την περίοδο στον τόπο μας. Αυτή η καταστροφολογία και η απαξίωση της έμπνευσης και του κόπου των στελεχών άλλης Δημοτικής Αρχής αποτελεί εξαίρεση στην ιστορία της αυτοδιοίκησης και αντίκειται σε κάθε δεοντολογία. Το ψέμα, όμως, «έχει κοντά ποδάρια» γι’ αυτό πολύ σύντομα, και για ακόμη μια φορά, θα καταδειχθεί ότι ο ίδιος ο κ. Κατσαρός θα γίνει «περίγελος» των Λέσβιων, γιατί όλοι οι συνδημότες μας θα διαπιστώσουν ότι τα οραματικά έργα, τα πάρα πολύ δύσκολα και τα ακατόρθωτα μέχρι χθες, θα χρηματοδοτηθούν από την ΕΕ και ότι, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα αρχίσει η υλοποίησή τους. Τα μεγάλα αυτά έργα θα βελτιώσουν την καθημερινή ζωή μας και θα αλλάξουν τη Μυτιλήνη αισθητικά και λειτουργικά.

Σε κάθε έγκριση χρηματοδότησής τους, που θα ανακοινώνεται το αμέσως προσεχές διάστημα από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, οι συνδημότες μας θα βγάζουν ασφαλέστερα τα συμπεράσματά τους για όλους μας και θα ενατενίζουν ένα καλύτερο μέλλον στον τόπο τους, καταδικάζοντας εκείνους που καλλιεργούν, με όλα τα μέσα, τη μιζέρια, την άρνηση και τη στασιμότητα.

Το νησί μας που τόσο πολύ πιέστηκε αναπτυξιακά, την τελευταία δεκαετία, έχει ανάγκη από συναινετικό λόγο και εποικοδομητικές προτάσεις και όχι από διχαστικό λόγο, αήθεις χαρακτηρισμούς και ευτελείς επιθέσεις εναντίον αυτών που επιχειρούν να βγάλουν τον τόπο τούτο από το τέλμα της υποκουλτούρας, της υπανάπτυξης και της εσωστρέφειας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey