Βέρρος: «Παρά τις δυσκολίες προχωράμε»

Δημοπρατούνται παιδικές χαρές σε Μόλυβο, Σκουτάρο, Αγία Παρασκευή και Παράκοιλα

18/05/2021 - 13:31 Ενημερώθηκε 18/05/2021 - 13:40

Δημοπρατούνται τις επόμενες ημέρες παιδικές χαρές σε Μόλυβο, Σκουτάρο, Αγία Παρασκευή και Παράκοιλα, από το Δήμο Δυτικής Λέσβο. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 256.000 ευρώ και η χρηματοδότηση θα γίνει από Πράσινο Ταμείο.

Οι τέσσερις αυτές παιδικές χαρές προστίθενται στις 11 που έχουν ήδη δημοπρατηθεί και αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης του έργου μέσα στον επόμενο μήνα. Στο έργο περιλαμβάνεται και η παιδική χαρά του Μανταμάδου που ολοκληρώνεται η κατασκευή της μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στα αξιοσημείωτα ωστόσο της εξέλιξης αυτής, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου,  με την επικείμενη δημοπράτηση τεσσάρων νέων ολοκαίνουργιων χώρων για τα μικρά παιδιά, καταγράφεται και το γεγονός πως οι Υπηρεσίες του δήμου ολοκλήρωσαν τις μελέτες για 27 ακόμη παιδικές χαρές που διαθέτουν πλέον πλήρη φάκελο και τίθεται σε διαδικασία εξεύρεσης χρηματοδότησης.

Βέρρος: «Παρά τις δυσκολίες προχωράμε»

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος στη σχετική του δήλωση, ευχαρίστησε θερμά τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του δήμου, αλλά και την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος Ασανούλα Γιαννή – Κοκκινέλλη προκειμένου στο μέσον της θητείας, η δημοτική αρχή να βρίσκεται πολύ κοντά στον φιλόδοξο στόχο της κατασκευής μίας παιδικής χαράς για κάθε χωριό. «Παρά τις δυσκολίες, τόσο τις γνωστές με τις καθυστερήσεις στις δημοπρατήσεις, όσο και τις αντικειμενικές με την υποστελέχωση των υπηρεσιών μας, προχωράμε. Καταφέρνουμε χωρίς μεγάλα λόγια, να καταγράφουμε με σταθερά βήματα πρόοδο και να πλησιάζουμε σε αυτά που έχουμε υποσχεθεί». 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey