120.000 ευρώ θα διαθέσει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου – Τον Σεπτέμβριο το πρώτο κουδούνι

Δημιουργείται το Μουσικό στην Καλλονή

19/05/2021 - 14:51 Ενημερώθηκε 20/05/2021 - 20:58

120.000 ευρώ πρόκειται να διαθέσει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, για την δημιουργία Μουσικού Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων στην Καλλονή. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές τον Σεπτέμβριο αναμένεται να περάσουν την πόρτα της νέας σχολικής μονάδας οι πρώτοι μαθητές.

Το 10ο θέμα της ημερήσιας διάταξης του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου, που εισηγείται ο πρόεδρος της  Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Απόστολος Βαρελτζής είναι : «Έκτακτη επιχορήγηση από το Δήμο Δυτικής Λέσβου ύψους 120.000 ευρώ στη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τη δημιουργία του Μουσικού Γυμνασίου Δυτικής Λέσβου».

«Με δεδομένο ότι έχουμε κάνει μια σωστή προετοιμασία και μεις θεωρούμε ότι θα γίνει» είπε, στο emprosnet.gr   ο κ. Βαρελτζής, ο οποίος δεν θέλησε στην δήλωσή του να φανεί απόλυτος για την λειτουργία του σχολείου το επόμενο διάστημα. Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πηγές και δεδομένης της επιχορήγησης το κουδούνι του Μουσικού Σχολείου στην Καλλονή αναμένεται να χτυπήσει τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Έχουμε όλα όσα χρειάζονται οπότε θεωρούμε ότι δεν υπάρχει λόγος για να μην το πάρουμε» είπε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey