«Κάτω από τον Πλάτανο» απαντά σε Βέρρο

«Δήμαρχε η συκοφαντία και η παραπληροφόρηση δεν λύνουν τα προβλήματα»

05/01/2023 - 12:00

Απάντηση στον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, δίνει η ιστοσελίδα Vatera.gr με αφορμή το ζήτημα που είχε αναδείξει για την καθυστέρηση σε ότι αφορά την καταβολή αποζημιώσεων σε επαγγελματίες του τουρισμού που πρόσφεραν υπηρεσίες στον Δήμο Δυτικής Λέσβου κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς που εκδηλώθηκε το καλοκαίρι του 2022.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος σε δελτίο Τύπου που κοινοποίησε εξηγεί τους λόγους της καθυστέρησης ως προς την καταβολή των αποζημιώσεων, ενώ δεν παραλείπει να στρέψει τις βολές του στον συντάκτη του κειμένου στην σχετική ιστοσελίδα, που ακολούθως απάντησε.

Δήμαρχε η συκοφαντία και η παραπληροφόρηση δεν λύνουν τα προβλήματα.

«Το κείμενο μας με τίτλο “Δήμος μπατακτσής” αναπαράχθηκε στο FB και έγινε ευρύτερα γνωστό με αποτέλεσμα να απαντήσει ο Δήμαρχος. Στην απάντησή του ο Δήμαρχος μεταξύ άλλων γράφει:

Προκαλούν όμως οι διάφοροι αυτόκλητοι υπερασπιστές των επαγγελματιών που περιμένουν την αποπληρωμή τους, οι οποίοι βρίσκουν ξανά ευκαιρία μέσα από ένα πρόβλημα να στάξουν χολή για το Δήμο και τη δημοτική αρχή, γράφοντας (κλασικά) απροκάλυπτα ψεύδη σε ιστοσελίδες που διαχειρίζονται και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δημιουργώντας εντυπώσεις πάνω από τις στάχτες μιας σε κάθε περίπτωση δυστυχίας και επάνω σε μία διαδικασία αποζημίωσης, που δεν παύει να είναι πρωτόγνωρη για τον Δήμο μας. Αυτοί οι αυτόκλητοι υπερασπιστές σήμερα των επαγγελματιών των Βατερών, αύριο δεν ξέρουμε ποιων άλλων, δεν διστάζουν να λέγουν ψέματα ακόμα και στους ίδιους του επαγγελματίες αλλά και στην τοπική κοινωνία. Αρκεί μόνο ένα να διαψευστεί, το κυρίαρχο που αναπαράγουν που αποδεικνύει περίτρανα όμως την επικινδυνότητά τους:

Δήμαρχε στο κείμενο που δημοσιεύτηκε στον Πλάτανο (στον οποίο αναφέρεσαι παρακάτω) γράψαμε ό,τι μας είπαν οι επαγγελματίες οι οποίοι ζήτησαν να αναφέρουμε και τα ονόματά τους. Αν στο κείμενο υπάρχουν ψέματα δεν τα έγραψαν “οι αυτόκλητοι υπερασπιστές” αλλά οι επαγγελματίες! Μας ζήτησαν να γράψουμε όσα γράψαμε και το κάναμε επειδή η καταγγελία τους ήταν επώνυμη. Νομίζω ότι αυτό προκύπτει πεντακάθαρα από όποιον διαβάσει το κείμενο. Επομένως εσείς λέτε ψέματα και με συκοφαντείτε! Αν τα όσα καταγγέλθηκαν είναι ψευδή βρείτε τα με αυτούς που τα κατάγγειλαν.

Η σελίδα μας έχει ως σκοπό την ενημέρωση των συγχωριανών μας και την προβολή των προβλημάτων του τόπου μας. Είναι πιθανό και ανθρώπινο να γραφτεί και κάτι που δεν είναι απολύτως σωστό. Ποτέ δεν γίνεται σκόπιμα -εξάλλου δεν υπάρχει και κίνητρο για να γίνει αυτό- και πάντα είμαστε ανοιχτοί να αποκαθιστούμε τα λάθη μας.

Στον καταγγελτικό λόγο του κειμένου σας όμως διαπράττετε και παραπληροφόρηση. Γράφετε:Το εάν ο Ταξιάρχης Βέρρος είναι «ο χειρότερος κι από τους προηγούμενους Καποδιστριακούς και Καλλικρατικούς Δημάρχους», θα το κρίνουν οι δημότες στις εκλογές του Οκτώβρη. Δεν θα το κρίνει κανένας Πλάτανος (σ.σ. τον οποίο χαιρετάμε παρεμπιπτόντως), ούτε κανένας που κρύβεται πίσω ή κάτω από τον Πλάτανο». Η παραπληροφόρηση έγκειται στο γεγονός ότι από την πρόταση ο Ταξιάρχης Βέρρος είναι ο χειρότερος κι από τους προηγούμενους Καποδιστριακούς και Καλλικρατικούς Δημάρχους» παραλείψατε τις λέξεις “για το χωριό μας”. Για το χωριό μας είσαστε ως δήμαρχος κάκιστος και το αποδεικνύουν τα (μη) έργα σας. Όσο για τις εκλογές του Οκτωβρίου είναι γνωστό και πεποίθηση σχεδόν όλων ότι θα ξαναβγείτε. Και αν δεν αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης του χωριού μας αυτή η επανεκλογή θα είναι η δυστυχία του χωριού μας. Κάτω δε απ’ τον Πλάτανο δεν κρύβεται κανένας. Είναι γνωστός και τον ξέρετε και εσείς και όλοι οι αναγνώστες της σελίδας μας πολύ καλά! Αγαπά τον τόπο του και αυτή η αγάπη του είναι το μόνο κίνητρό του!».

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey