Στα Βατερά

Από το διαδραστικό παιχνίδι στα Βατερά Από το διαδραστικό παιχνίδι στα Βατερά Φωτογραφία Ι Γραφείο Τύπου Δήμου Δυτικής Λέσβου

Διαδραστικό Σχολείο για την ασφάλεια στο νερό

23/06/2022 - 13:00

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Δυτικής Λέσβου σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βρίσας Αποστόλη Αποστολή, το ναυαγοσώστη του Δήμου Δημήτρη Κοντελέ αλλά και τον δύτη Κωνσταντάρα Παναγιώτη, πραγματοποίησαν πριν από λίγες ημέρες, άλλο ένα εθελοντικό διαδραστικό σχολείο για τα παιδιά, σχετικά με την ασφάλεια στο νερό.

Η δράση διεξήχθη στην παραλία των Βατερών και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν χρήσιμα πράγματα για την ναυαγοσωστική και την κατάδυση από τον έμπειρο πιστοποιημένο δύτη αλλά και για τους κανόνες της ασφαλούς κατάδυσης. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη από παιδιά αλλά και από τους γονείς που συμμετείχαν και εκείνοι.

«Στόχος μας είναι οι παραλίες να γεμίζουν με χαμόγελα με καλή διάθεση και να χαιρόμαστε το καλοκαίρι μένοντας όλοι ασφαλείς. Ευχαριστούμε θερμά το ναυαγοσώστη μας και τον δύτη κ. Κωνσταντάρα που στήριξαν τη δράση μας», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ασανούλα Γιαννή – Κοκκινέλλη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey