Απάντηση Βέρρου στην ανυπόγραφη επιστολή του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου

«Δεν είναι μαγαζί σας το Λιμενικό Ταμείο κύριοι»

25/08/2021 - 15:30

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου σε ανυπόγραφο δελτίο Τύπου του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέσβου, με επίκεντρο τον Λιμενικό Σταθμό της Σκάλας Καλλονής.

Η απάντηση Βέρρου

Απάντηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρου στην επίθεση ανυπόγραφης ανακοίνωσης που φέρεται να εκπορεύεται από μέλη(;) του Λιμενικού Ταμείο Λέσβου.

Αναλυτικά:

«Απάντησαν αποστομωτικά, λέει. Αρχικά πρέπει να μάθουν ότι το προφίλ στο fb δεν ειναι ιστοσελίδα, ακόμα τουλάχιστον. Δεν πηγαίνουν, λέει οι εκπρόσωποι του Δήμου - πλην ενός εκλεκτού - στις συνεδριάσεις, αν και στις τελευταίες, 3 νομίζω, μετέχουν κανονικά. Οι λόγοι είναι γνωστοί. Επιπλέον όμως είναι πολύ ακριβή η χρέωση της στάθμευσης μέσα στο λιμάνι-το μεγαλύτερο έργο του Λ. Τ μέχρι σήμερα - και χρήματα δεν υπάρχουν. Το γιατί ζητήθηκε η αλλαγή κουφωμάτων, από τον Δήμο, στο κτίριο μπορείτε να το ρωτήσετε τους εργαζόμενους σε αυτό. Επιμένετε ότι το έργο δεν είναι της προηγούμενης διοίκησης; Στις 22/11/19 δηλαδή μόλις αναλάβατε το χρηματοδοτήσατε λέτε. Κάτι σαν τον «Λούκι Λουκ» δηλαδή!

Φτιάξατε μελέτες, εντάξατε στον προϋπολογισμό, πήρατε έγκριση από το Υπουργείο σε λίγες μέρες. Σε ποιόν τα λέτε αυτά κύριοι; Που απευθύνεστε, γνωρίζετε; Δεν κάνατε και το ίδιο στο έργο που σας στείλαμε για προγραμματική; Το αν είναι καθυστέρηση το χρονικό διάστημα από 17/2-26/3, ενώ δεν είναι από 29/3 έως σήμερα, τι να πω άλλο.

Τα στείλατε στο Υπουργείο, λέτε. Μετά; Οι επισκέψεις και οι φωτογραφίες δεν βοήθησαν στην «προώθηση»; Παραβλέπω και το γεγονός της προσπάθειας του άξιου μέλους να καπελώσει το έργο που ούτε καν είχε φανταστεί, με ανάρτηση που ανέβασε και κατέβασε όταν αντελήφθη ότι δεν υπήρχε έγκριση ακόμα.

200μ2 δρόμο, λέτε, φτιάξατε στην Σκάλα, άρα 20 μ3 και χαλάσατε τον κόσμο. Ελάτε να τα μετρήσουμε, οπότε θέλετε. Αλλά η ουσία, κύριοι, είναι αλλού. Κατορθώσατε ένα διαδημοτικό φορέα με τεράστιες δυνατότητες να τον μετατρέψετε σε πολιτικό άρμα ενός αποτυχημένου υποψήφιου δημοτικού συμβούλου που συνεργάζεται μόνο με τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης του Δήμου Δ. Λέσβου. Οπότε μάλλον κακώς τα γράφω. Έπρεπε να πω αυτό που κάποτε ο Ιωσήφ. Άσε τους (πολιτικά) νεκρούς να προχωρούν (απαντούν). Στην διάθεση σας και για περαιτέρω, αν επιθυμείτε.

ΥΓ: Λέτε απάντηση του Λιμενικού Ταμείου. Αλήθεια ποιος απαντά; Υπάρχει απόφαση Δ.Σ.; Δεν είναι μαγαζί σας κύριοι. Μάθετέ το επιτέλους».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey