Προχωρούν έργα στον Μανταμάδο

Ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανταμάδου, Χαράλαμπος Τζελαΐδης Ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανταμάδου, Χαράλαμπος Τζελαΐδης

Απολογισμός & Προγραμματισμός Τζελαΐδη

29/06/2022 - 12:30

Σε απολογισμό και προγραμματισμό δράσεων προχωρά με δελτίο Τύπου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανταμάδου, Χαράλαμπος Τζελαΐδης με αναφορά στην ασφαλτόστρωση δύο δημοτικών παρκινγκ, την έναρξη εργασιών  στον περιβάλλοντα χώρο της παιδικής χαράς, την επικείμενη δημοπράτηση ανακατασκευής του Πολύκεντρου Μανταμάδου καθώς και της ασφαλτόστρωσης Άγιος Στέφανος  - Παλιός

Ασφαλτόστρωση πάρκινγκ

Η Κοινότητα Μανταμάδου σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου προχώρησε στην ασφαλτόστρωση των δύο (2 ) Δημοτικών Πάρκιγκ, έτσι με αυτό τον τρόπο ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων γίνεται και αυτό πραγματικότητα.

«Εξωραϊσμός του Περιβάλλοντα χώρου της Παιδικής Χαράς Μανταμάδου»

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναφέρει ο πρόεδρος της Κοινότητας, θα εγκατασταθεί ο εργολάβος για να ξεκινήσουν οι εργασίες του υπολοίπου οικοπέδου της Παιδικής Χαράς και τη διαμόρφωση αυτού σε πάρκο «Εξωραϊσμός του Περιβάλλοντα χώρου της Παιδικής Χαράς Μανταμάδου».

Ανακατασκευή Πολύκεντρου

Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης του έργου και της αύξησης του ποσού αναμένεται στα μέσα Ιουλίου να προχωρήσει η δημοπράτηση της ανακατασκευής του Πολυκέντρου Μανταμάδου.

«Επίσης, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους κατοίκους, ότι μετά την διόρθωση και την αύξηση του ποσού, κάπου στα τέλη Ιουλίου, θα προχωρήσουμε σε συνεργασία με τον Δήμο Μυτιλήνης, για τρίτη φορά, στην δημοπράτηση της ασφαλτόστρωσης << Άγιος Στέφανος – Παλιός >>.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι μέσα στο 2022, θα προχωρήσουμε και στη δημοπράτηση της ασφαλτόστρωσης «Ταξιάρχη – Όρμος Λαγκάδα – Γενί Λιμάνι».

Τέλος, χάρη στις ασταμάτητες προσπάθειες και στην άριστη συνεργασία που έχουμε τόσο με το Υπουργείο Υγείας όσο και με την 2η Δ.Υ.Π.Ε Πειραιώς και Αιγαίου και χάρη στις ασταμάτητες προσπάθειες του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή του νησιού μας κ. Αθανασίου, ολοκληρώθηκε η καινούργια μελέτη του Κέντρου Υγείας του Μανταμάδου και είμαστε πάρα μα πάρα πολύ κοντά στη δημοπράτηση του έργου.

Ένα έργο τεράστιας σημασίας όχι μόνο για το Μανταμάδο αλλά και για όλο το ΒΑ τμήμα του νησιού».    

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey