Βέρρος: «Διευθετήσαμε κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και δεκαετίες»

O Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος O Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος Φωτογραφία Αρχείου: Ελένη Γαλάνη

Αναγνώριση του φυσικού πόρου και των Πηγών Λισβορίου

24/11/2022 - 11:30 Ενημερώθηκε 24/11/2022 - 21:52

Μετά την οριστική διευθέτηση των Ιαματικών Πηγών Πολιχνίτου και την ανάκτηση του Γεωθερμικού Πεδίου Πολιχνίτου, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου με τις ενέργειες της δημοτικής αρχής εξασφάλισε την αναγνώριση του φυσικού πόρου και των Πηγών του Λισβορίου.

Η αναγνώριση του φυσικού πόρου της πηγής του Λισβορίου ως ιαματικού, πήρε ΦΕΚ στις 23 Νοεμβρίου 2022 και μετά από πολλά χρόνια, ένας ακόμη φυσικός θησαυρός της Λέσβου, δύναται, όπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου, να αξιοποιηθεί.

«Όπως και στην περίπτωση του Πολιχνίτου, έτσι και τώρα στην περίπτωση του Λισβορίου διευθετήσαμε κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και δεκαετίες. Με την αναγνώριση του φυσικού μας πόρου, ανοίγει πλέον ο δρόμος για την αξιοποίηση και της πηγής του Λισβορίου και πλέον είμαστε εν αναμονή της ολοκλήρωσης των προσπαθειών μας και για την αντίστοιχη της Εφταλούς», δήλωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος για την εξέλιξη αυτή.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey